2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق نه  , ,  اخه   بعد  از  پانزده  سال   , حالا  که   ...

نه بابا طلاق چیه . میشه زندگی رو ساخت . به نظرم اینجا فقط در حد درد و دل صحبت کنید . راهنمایی رو فقط و فقط از مشاور میتونید بگیرید . 

خودمن هم درگیر یک سری بی محبتی ها هستم و فردا وقت مشاوره دارم . به نظرم تو هر کاری از کارشناسش کمک بگیرید . 

پس چطورى بايد متوجه شد اخلاق طرف رو؟😕

باید تو نامزدی ببریش سفر شاید خودشو نشون بده 

یا عصبیش کنی ببینی عکس العملش چیه 

من تو نامزدی با شوهرم قهر میکرد اصلا براش مهم نبود سریع زنگ میزد و‌منو میخندوند عقد کردیم قهر میکرد میرفت رو یک هفته 😐😐😐😐

عروسی هم کردیم که دیگه بدتر 

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
عزیزم باهاش منطقی صحبت کن ببرش مشاوره

اصلا   حرف  و منطق  نداره   ,  خیلی  قدر نشناس ,از اولش  هم  بد  اخلاق  بود   واقعا   من  چه  گناهی  کردم   به  خاطر   قهر  و کم  محلی  باید   تن   به  هر  حرف  زورش  بدم  اخه   الانم   مث سنگ  خوابه  ومن  از غصه  بیدار

طلاق نه  , ,  اخه   بعد  از  پانزده  سال   , حالا  که   ...

هرکی جای من بود تا الان مرده بود ۲تا بچه دارم حتی تو بدترین شرایط ک نمی تونستم بغلشون کنم ازم نگرفته بچه رو ..هر چی میگه ب حالت امری و دستوری اونم همراه با اخم و ترش رویی..دوست داره تنها چیزی بخوره تا بامن ..زن اولش تلویزیونه...تا مجبور نشه باهام حرف نمی زنه.. منو گرد پای مادر و برادراش حساب نمیکنه

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️

ببین عزیزم این کاملا روانشناسانس

وقتی از محبت کردن و صحبت کردن جواب نمیگیری باید کاملا روشتو صدوهشتاددرجه ع ض کنی یعنی هزاربرابر از خودش سنگدل تر بشی, اینو نمیگم که دلت خنک بشه ها, این کارو کنی جواب میگیری

تو که نمیتونی سنگدل باشی فقط نقش بازی کن. ریسکه آدم میترسه نمیتونه سختشه اما جوابش عالیه

الان چندوقته ازدواج کردین؟ رابطتون چجوریه؟ یعنی درچه حدمحبت میکنی؟ ازایناهستی ک وابسته ای و مدام بهش زنگ میزنی و نگرانشی؟ 

تمام هستی من، فدای مرد خوبم... 

اخه   من  نمیدونم   واقعا   این  چشم  از  تلویزیون   برنمیداره   یا  سرش   تو  گوشیه  , اصلا تا  من  سوال  نکنم  هیچی   نمیگه   اگه   زیادن  سوال  کنم  که  عصبانی   میشه   میگم  خودت  حرف  بزن  ولی  کلا  دنبال  بهونس   برا  قهر  و  سکوت

اصلا   حرف  و منطق  نداره   ,  خیلی  قدر نشناس ,از اولش  هم   ...

شوهر من هر وقت بهم نیاز داشته باشه موجودیتم رو حس میکنه...بقیه شبا پشت میکنه بهم میخوابه اگه غیر عمدی هم دستم بخوره بهش داد و بیداد میکنه ولم کن دیگه من صبح زود باید بدم سر کار...آدم ب غلط کردن میفته

دور   از  جون  خاک  بر سرم   اصلا   نمیتونم  منم  قهر  کنم   و  سنگدل  باشم    ,تکلیف  بچه ها  چی میشه  , بخدا   من  اینقد  کار میکنم   تو خونه  حتی  کارهای  مردونه  رو  من  میکنم  میگه  تو  چه  کار  میکنی   تا  ظهر که  خوابی  !کارای خونه  وظیفته  

پس مردایی مثل شوهر من زیاده تو جامعه..

واقعا  شما  چکار  مبکنی  ؟ البته  من خودمم  بی  عیب  نیستم  ولی  بنظرم  بد اخلاقی  و اخم  و  بی  محبتی   و عصبانیت  یک مرد  آدم  و  بهم  میریزه 

واقعا  شما  چکار  مبکنی  ؟ البته  من خودمم  بی  عیب  نیستم & ...

من خیلی شخصیت آرومی دارم.. ولی واقعا کلافه میشم بعضی وقتا حوصله بحث باهاشو ندارم منم قهر میکنم یا حرصمو سر بچه ها خالی میکنم خدا منو ببخشه...دیگه حال و حوصله جرو بحث و اینا واسم نمونده تنها راه سکوته و خودخوری....