2777
2789
عنوان

لباس عجیب😳😳

329 بازدید | 25 پست

خلاصه میگم که اذیت نشین فقط اگر کسی چیزی میدونه یا چنین اتفاقی براش افتاده بگه چیکار کرده

یه شومیز خیلی قشنگ زنداداشم داشت کوچیکش شد به من داد (کلا اینکارو میکنیم دیگم لباس بهم داده چه برا خودم چه بچه هام)

این شومیزو من خیلی دوس دارم خیلی قشنگه و دلمم نمیاد همینطوری بپوشم

تا حالا فقط سه بار پوشیدم و هر دفعه یه اتفاقی میوفته نمیفهمم چرا برا خودم نه برا پسر کوچیکم 

دفعه اوی دوستامو دورهمی دعوت کردم این لباس و با یه شلوار ستش پوشیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون زمان بچم ۱۰ ماهش بود دی ماه پارسال دقیق روز ۲۷ رجب

عید مبعث

همچین که رفتن بعد از درست یادم نیس یه ساعت پسرم مثل چی بالا آورد وتمام این لباسم پر از ببخشید استفراغ

اون زمان بچم ۱۰ ماهش بود دی ماه پارسال دقیق روز ۲۷ رجبعید مبعثهمچین که رفتن بعد از درست یادم نیس یه ...

بنداز دور بره روزه شک دار چرا می گیری؟

دیگه ام از کسی لباس نگیر 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اون زمان بچم ۱۰ ماهش بود دی ماه پارسال دقیق روز ۲۷ رجبعید مبعثهمچین که رفتن بعد از درست یادم نیس یه ...

عزیزم لابد چشمتون میزنن شاید لباسش به تنت خیلی قشنگ و جذاب به نظر میرسه نمیدونم والا چی بگم

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

دیگه نپوشیدم چون این لباسو گذاشتم برا مهمونیای زنونه و اینا

تا اینکه خدا روزیتون کنه مهر رفتم کربلا

وقتی برگشتم میومدن دیدنم 

هر کی با مرد میومدم که نمیتونستم بپوشم 

جاریم با مامانش اومدن دیدنم پوشیدم 

اینا که رفتن این بچه شروع کرد رو من بالا آوردن

عزیزم لابد چشمتون میزنن شاید لباسش به تنت خیلی قشنگ و جذاب به نظر میرسه نمیدونم والا چی بگم

واقعا خیلی قشنگه 

منم خودم همین فکرو میکردم

وقتی رفتم لباسو تو حمام در بیارم و بشورم یه دفه یادم اومد اون دفعم که این لباس پراز .... بود شستم

ینی این بچه باور نمیکنید چه مریضی گرفت اسهال و استفراغ شدید چهار روزبستری شد

نه پوشیدنی کهنه از کسی بگیر نه بده. انرژی منفی اگه داشته باشین رد و بدل میشه. حالا یه عده میگن خرافاته.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

واقعا خیلی قشنگه منم خودم همین فکرو میکردموقتی رفتم لباسو تو حمام در بیارم و بشورم یه دفه یادم اومد ...

من زیاد اعتقاد ندارم به اینجور چیزا ولی دلیلم نمیشه اعتقادات دیگرانو مسخره کنم

من فقط شنیدم میگن لباس از کسی میگیرید نمیدونم بنداز تو آب سرکه بجوشه یا تو همون آب سرکه معمولی بشورید

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

گفتم پس ذیگه جلوی کسی نمی پوشم تو خونه میپوشم

پریروز بعد حمام پوشیدم با همون شلوار 

اصلنم غیر پسرم و شوهرم کسی منو ندید

حتی وقتی خواستم برم خونه مادرم یه لباس دیگه پوشیدم

به نظر من ربطی بهم ندارن .خیلی اتفاقا تو زمان های دیگه هم افتاده و شما دقت نکردین.کلا اینجور چیزا بر ...

من که خودم از بس این لباس ودوس دارم همش خودمو قانع میکردم که نه ربطی نداره

ولی دیروز خونه مادرم این بچه چجور بالا آورد و از دیروز دل درد و داره و حالام باور نمیکنین از گریش بیدار شدم دیدم تب داره

نه پوشیدنی کهنه از کسی بگیر نه بده. انرژی منفی اگه داشته باشین رد و بدل میشه. حالا یه عده میگن خرافا ...

آخه ما خیلی کارو انجام میدیم خواهرام و دختر خواهرام و زنداداشم

خداییم زنداداشم خیلی خوب و با ایمانه و من اصلا حتی شک هم نمیکنم که مثلا کاری با لباس کرده باشه 

نمی دونم نمیفهمم چرا باید این اتفاقا بیوفته