2777
2789
عنوان

لباس عجیب😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 25 پست
من زیاد اعتقاد ندارم به اینجور چیزا ولی دلیلم نمیشه اعتقادات دیگرانو مسخره کنممن فقط شنیدم میگن لباس ...

واقعاااا

چه جالب من هنوز نشنیدم همچین چیزی رو 

من به خوهرام گفتم اونا هم براشون عجیب بود

من نمیفهمم چرا من میپوشم بچم مریض میشه

آخه ما خیلی کارو انجام میدیم خواهرام و دختر خواهرام و زنداداشمخداییم زنداداشم خیلی خوب و با ایمانه و ...

ربطی به ایمان و ... نداره گلم کلاً نه بده نه بگیر. از هیچکس. از من به تو نصیحت.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعااااچه جالب من هنوز نشنیدم همچین چیزی رو من به خوهرام گفتم اونا هم براشون عجیب بودمن نمیفهمم چرا ...

منم هم اینجا از نینی سایتی ها شنیدم هم یکی از فامیلامون میگفت ولی دقیق نمیدونم باید لباسو بندازی تو آب جوش یا با آب معمولی بشوری

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

نمی دونم راسته یانه ولی میگن لباس دیگرانو پوشیدن درست نیست و انرژی منفی داره 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

ربطی به ایمان و ... نداره گلم کلاً نه بده نه بگیر. از هیچکس. از من به تو نصیحت.

آخه بعضیا میگن سحر و جادو ولی این چیزا نیس

ما از بچگی چون تو فقر بزرگ شدیم بیشتر لباسامون لباس کسی بوده 

الانم که ازدواجم کردم وضع مالی طوری نیس که بتونیم لباس بخریم

فقط اگه بتونیم برای بچه ها لباس بخریم که اونا هم لباس دست دو میپوشن

این زنداداشم هر چی بهم بده چه برا خودم یا بچه ها لباسای خیلی و خوب و اکثرا نوعه ولی شانسم این لباس که آبروی منه اینطوریه نمیفهمم

گفتم اینجا بگم شاید کسی مثل من تجربه ای داشته باشه

من اولین باره میشنوماینکه کلا روتین زندگیه ماست

خیلیا اینکارو میکنن ناگفته نماند من خودم هم گاهی مال خواهرمو ...

ولی میگن نپوشید بهتره

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

واقعا خیلی قشنگه  منم خودم همین فکرو میکردم وقتی رفتم لباسو تو حمام در بیارم و بشورم یه دفه ی ...

سلام مشخصه دیگه چشمش دنبالشه حالا یا چشم خودش یا چشم یکی دیگه. و کلا از کسی لباس و وسیله نگیرید . این توصیه اسلامی هم هست.

بشورید تمیز بعد بدید صدقه یا کار بهتر اینه که لباس را با قیچی پاره کن بنداز دور

سلام مشخصه دیگه چشمش دنبالشه حالا یا چشم خودش یا چشم یکی دیگه. و کلا از کسی لباس و وسیله نگیرید . ای ...

به این فکر نکرده بودم که چشم کسی دنبالش باشه

خیلی حیفه پاره بشه خیلی قشنگه 

به این فکر نکرده بودم که چشم کسی دنبالش باشه خیلی حیفه پاره بشه خیلی قشنگه 

صدرصد چشم دنبالشه. قشنگی مهم نیست مهم آخر و عاقبت شما با اون لباسه. و اتفاقات نحس بعد. 

پاره کن بنداز دور یا تمیز بشور بده مستحق نیت صدقه سر خودتون و بچه