2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر وقت استرس میگیرم  پوستم جوش میزنه 

هر وقت فلفل میخورم یا گرمیجات پوستم جوش میزنه .

حساسیت میکنه و جوش میزنه .

و .... 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم پوستت هر نشکلی داره حتما میش متخصص برو 

من ۱۹ سالمه نزیدیک دو ساله  شدیدا ناحیه فک و چونه م جوش میزد جوش های خیلی بزرگ که زخم میشدن اصلا افتضاح بود 

روتین موستی منظگ داشتم بهترین کردم و پماد و... خریدم حتی پیش متخصص پوست و نو رفتم دارو های قوی تجویز نیکرد ولی نتیجه نداد تا رفتم پیش متخصص غدد فهمیدم هورمونم نامنظمه و دلیل جوشام این بوده.... نه ماسک خونگی بزن ن برو دارو گیاهی مصرف کن ن هیچییییی 

عزیزم پوستت هر نشکلی داره حتما میش متخصص برو من ۱۹ سالمه نزیدیک دو ساله شدیدا ناحیه فک و چونه م جوش ...

متخصص غدد چجوری متوجه شد آزمایش خون دادی با سونو رفتی مشکل تون چی بود 

منم فکر میکنم اتفاقات داخل بدنم باعث جوش شده عفونت و کیست و... دکتر غدد برم یا زنان؟؟

دتاکس واتر چیه؟دیدی پوستمو؟

تو یه ظرف دربسته ی خیارو حلقه کن با لیمو و چند برگ نعنا بزار خیس بخوره روزانه از همون بخور همش هرروز برا خودت درست کن بخور..منم صورتم خیلی جوش میزد بعدشم جانسون میموند الان ک تغذیمو بهتر کردم پوستم بهتر شده اگه جوشان هورمونین آزمایشم بده به تغذیه است برس نوشابه و قند رو کم کن تو سفره ات سبزی رو اضافه کن غذای سرخ کرده کمتر بخور..برا سلامتی و پوستت عالیه