2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هر وقت استرس میگیرم  پوستم جوش میزنه 

هر وقت فلفل میخورم یا گرمیجات پوستم جوش میزنه .

حساسیت میکنه و جوش میزنه .

و .... 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم پوستت هر نشکلی داره حتما میش متخصص برو 

من ۱۹ سالمه نزیدیک دو ساله  شدیدا ناحیه فک و چونه م جوش میزد جوش های خیلی بزرگ که زخم میشدن اصلا افتضاح بود 

روتین موستی منظگ داشتم بهترین کردم و پماد و... خریدم حتی پیش متخصص پوست و نو رفتم دارو های قوی تجویز نیکرد ولی نتیجه نداد تا رفتم پیش متخصص غدد فهمیدم هورمونم نامنظمه و دلیل جوشام این بوده.... نه ماسک خونگی بزن ن برو دارو گیاهی مصرف کن ن هیچییییی 

عزیزم پوستت هر نشکلی داره حتما میش متخصص برو من ۱۹ سالمه نزیدیک دو ساله شدیدا ناحیه فک و چونه م جوش ...

متخصص غدد چجوری متوجه شد آزمایش خون دادی با سونو رفتی مشکل تون چی بود 

منم فکر میکنم اتفاقات داخل بدنم باعث جوش شده عفونت و کیست و... دکتر غدد برم یا زنان؟؟

دتاکس واتر چیه؟دیدی پوستمو؟

تو یه ظرف دربسته ی خیارو حلقه کن با لیمو و چند برگ نعنا بزار خیس بخوره روزانه از همون بخور همش هرروز برا خودت درست کن بخور..منم صورتم خیلی جوش میزد بعدشم جانسون میموند الان ک تغذیمو بهتر کردم پوستم بهتر شده اگه جوشان هورمونین آزمایشم بده به تغذیه است برس نوشابه و قند رو کم کن تو سفره ات سبزی رو اضافه کن غذای سرخ کرده کمتر بخور..برا سلامتی و پوستت عالیه