2777
2789
عنوان

تا حالا ضرر مالی کردین که زیاد بوده باشه چه درسی گرفتین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 36832 بازدید | 709 پست
سال ۹۹ اولین حقوقِ یه سالمو که جمع کرده بودم و حدودای ۲۰۰ ملیون میشد گذاشتم تو بورس همه رو و ۵۰ ملیو ...

آخیییش دلم باز شد

احسنتتتت👌👌👌🌹🎈🎉

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جبران که نمیشه ولی بازم خداروشکر از اون فشار وحشتناک در اومدیم و البته خیلی نزدیکان از دور و برمون ر ...

یعنی چی رفتن ؟ قطع کردن باشما ؟

هرچی داشتیمو نداشتیم بود حتی آبرو

میفهمم .. ماهم یه دفعه یجوری خوردیم زمین.کههنوزم بعد از چندسال نتونستیم خودمون رو جمع کنیم.

مطعنم اتفاقات این چندسال اخیر تا تا عمر دارم نمیتونم فراموش کنم.

بیشتر از همه اینکه چقد همسرم خورد شد پیش کسایی که تا دیروز سرسفرمون مینشستن.همه یه دفعه رنگ عوض کردن

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
میفهمم .. ماهم یه دفعه یجوری خوردیم زمین.کههنوزم بعد از چندسال نتونستیم خودمون رو جمع کنیم.مطعنم اتف ...

چقدررر این شرایطو زندگی کردم 🥲

بخدا من همیشه ترسم همینه براهمینم حضانت دخترمو کامل برداشتم خدانکنه عزیزم سالم باشی ، میگه مرا به سخ ...

قربونتون بشم همچنین شما.. خدا گل دخترتون رو براتون حفظ کنه .. اره واقعا بعضی وقتا که فکر میکنم میگم چجوری تاب اوردم اون روزا رو

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
چجوریه مگه عزیزم ؟ دلباز نیست؟خاستی عکس بزار کاربرا نظر بدن راستی خیلی ام مبارکه ❤️😃

مرسی عزیزم

قسمت همه بشه هرکی که اروزی خونه خریدن داره قسمتش بشه

خونه منم نورش خوبه سالنش هم خوبه

آشپزخونش خیلی کوچیکه نسبت به خونه قبلیم

110 متریه ولی قولنامه ای

اتاق هاش هم راضی نیستم خیلی کوچیکه خیلی خیلی هم کوچیکه 6 متر

اتاق پسرم براش خوبه تختش و وسایلش جا شده ولی خودم مجبور شدم خوش خوابم رد کنم چون رسما جا نشد تو اتاق

از طرفی انگار خونه نسبت به سال ساختش سازندش بساز بنداز بوده تا بساز بفروش...

البته کسی بیاد خونم متوجه نمیشه خودم متوجه ایراداش شدم

وقتی فکرش میکنم با پس اندازی که داشتم می تونستم بهترین خونه کلید نخورده حتی بخرم جلز و ولز میکنم

ولی خب تقصیر هیچ کس نیست چون هیچ کس پیش بینی این نمیکرد طلا از 3 بره روی 12 اونم در عرض یک سال

ولی لوکیشن خونم دوست دارم

یعنی بخوام بازم خونم عوض کنم تو همین منطقه میگیرم

عکس از خونه ندارم بزارم الانم بقیه خوابن نمیشه عکس گرفت..