2777
2789
عنوان

تا حالا ضرر مالی کردین که زیاد بوده باشه چه درسی گرفتین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 37027 بازدید | 709 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ضررت شبیه ضرره من بود

آره دقیقا

خیلی بد

یک سال پیش دقیقا دی ماه خونم عوض کردم .. خونه قبلیم فروش هم نمیرفت تهاتر کردیم

ولی کاش نمیکردم

یک و نیم میلیارد که با هزار سختی جمع کرده بودم

به معنای واقعی کار کرده بودم که اون پول جمع شده بود و اون پول برای خونه سر گذاشتم طلا داشتم هم طلای فیزیکی هم طلای آنلاین

همش رفت و دیگه مگه پولی جمع میشه با این شرایط و گرونی ووو بازار کار خراب..

اما همسرم میگه بخوای به عقب نگاه کنی میخوای فقط حرص بخوری

ولش کن از خونت لذتش ببر

ولی مشکل اینجاست خونه جدیدم هم باب دلم نیست....

همسرم کلی بدهی بالا اورد.

زمینامون و ماشینامون.نزدیک 800گرم طلا

گوشیامون همه چیزمون رو فروختیم ولی هنوز تموم نشده.

یه خونه برامون موند فقط

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
همسرم کلی بدهی بالا اورد.زمینامون و ماشینامون.نزدیک 800گرم طلاگوشیامون همه چیزمون رو فروختیم ولی هنو ...

این کودک آزاری از سمت شخص نزدیک بود ؟ ناراحت شدم 😢

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
چند،سال پیش بالای پنجاه ملیارد مردیم و زنده شدیم دیگه ... خدا لعنت کنه باعثشو خیلیا رو بدبخت کرد که ...

پولدار آدم بودینا ولی

خدابزرگه

آره دقیقاخیلی بدیک سال پیش دقیقا دی ماه خونم عوض کردم .. خونه قبلیم فروش هم نمیرفت تهاتر کردیم ولی ک ...

چجوریه مگه عزیزم ؟ دلباز نیست؟

خاستی عکس بزار کاربرا نظر بدن

راستی خیلی ام مبارکه ❤️😃

این کودک آزاری از سمت شخص نزدیک بود ؟ ناراحت شدم 😢

بله متاسفانه . یکی از اشناهامون . خیلی رفت و امد نزدیکی داشتیم.

فداتون بشم. برای خیلی سال پیش بعد ها اینقد درگیر مشکلات بزرگی شدم که اون در مقابلش هیچ بود

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
بله متاسفانه . یکی از اشناهامون . خیلی رفت و امد نزدیکی داشتیم.فداتون بشم. برای خیلی سال پیش بعد ها ...

بخدا من همیشه ترسم همینه براهمینم حضانت دخترمو کامل برداشتم

خدانکنه عزیزم سالم باشی ، میگه مرا به سخت جانی خود این گمان نبود 💔