2777
2789
عنوان

تا حالا ضرر مالی کردین که زیاد بوده باشه چه درسی گرفتین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 37073 بازدید | 709 پست
بله به خاطر چک زیادی که داشتیم طلاهامو فروختم دوماه بعدش طلا دوبرابر رفت روش

وای من بخاطر عوض کردن خونه طلاهام فروختم و بعدش یهویی انگار مثل بمب ترکید رفت بالا
این پشیمونم

البته کی میدونست این جوری میشه

من روی سه و خورده ای فروختم الان 12 و خونه ی من تقریبا همون نرخ...

اینم ضرر مالی من ...

فعلا که با ازدواجی که کردم کلا تو ضرر مالیم از همه نظر ضرر مالی کردم اگه شوهره طلاقم نده و باهام خوب ...

تو چرا قیمه هارو ریختی تو ماستا🤔

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان من اینقدر ضرر دادم که اگه از اول شوهرم آدم بود الان نزدیک ۳۰ میلیارد داشتم ولی هیچی هیچی ندا ...

همش شوهره رو مقصر نکن قربونت

ببین همونطور که میگن مرگ حقه پراید وسیله است

براماهم مرگ حقه منتها این شوهرا وسیله ان 🥴

باورکن اینا نبودن عمر ما خانوما ببشتر بود

خیییلیه الان ک فک میکنم ۱۰۰ گرم طلا فروختم الکیپارسال النگو فروختم برا خوشگذرانی اقا خیییییلی خییلی ...

ما خانوما از طلا چقد ضربه خوردیم دارم میبینم

اسی جان من اینقدر ضرر دادم که اگه از اول شوهرم آدم بود الان نزدیک ۳۰ میلیارد داشتم ولی هیچی هیچی ندا ...

حتما اگه تونستی مشاوره برو که خدایی نکرده بافکرو خیال،سلامتیتم ازدست ندی و سایه ت بالاسر بچه هات بمونه

سال ۹۹ اولین حقوقِ یه سالمو که جمع کرده بودم و حدودای ۲۰۰ ملیون میشد گذاشتم تو بورس همه رو و ۵۰ ملیون ضرر کردم و اخر سال پولمو با ضرر برداشتم🥲 ولی بعدش یکم پول جمع کردم گذاشتم روش براخودم ماشین خریدم و بعدش ماشین ترکوند و کلی سود کردم جاش💃🏽🥰🥳

الانم همون ماشینو دارم و ۵ ساله همه جا باهاش میرم .و تقریبا ۷۰۰ ملیونم قیمتشه الان