2777
2789
عنوان

تا حالا ضرر مالی کردین که زیاد بوده باشه چه درسی گرفتین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 36837 بازدید | 709 پست

دوستانی که ضرر کردین بی خیالش بشین ضرر و سود برای همه هست توی زندگی همه بالا و پایین هست این دنیا گذراست همه ی این چیزا رو باید بزاریم و بریم

فکر می کنید اونایی که سودای آنچنانی سر طلا یا هر چیزی کردن کیفشو میبرن نه برای همه هم اینطور نیست بستگی داره این پولا روزیمون باشه یا نه ..کم ندیدیم کسایی که پول زیاد داشتن اما بهشون وفا نکرده نتونستن استفاده شو ببرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خطر به جون نیادمن و بابام هفته پیش تصادف کردیم، الحمدلله از مرگ حتمی نجات پیدا کردیم.ماشین حدودا ۵۰ ...

خداروهزارمرتبه شکر عزیزم

همه چی جایگزین داره غیر از سلامتی

پسرم دوسال پیش با ماشین چپ کرد ،خداروشکر به خودش چیز خاصی نشد،یعنی خدا خودددش بچمو نگهداشت،🥹🥹از ماشین هیییچی نموند

بخدا ذره ای برای ماشین ناراحت نشدیم کلی صدقه برای سلامتی پسرم دادم،ماشین آهن پارست بازم می‌خریم😌🙏

امسال یک میلیارد و هشتصد میلیون تومنمون رو یکی از مشتری هامون نداد،گفت ندارم بدم باید صبر کنی

کلی فشار و استرس رومون بود تا چک های بقیه رو پاس کنیم

ماشینمون رفت،سرمایه و پس اندازمون رفت،راحتی و ارامشمون رفت

دوران مجردیم طلاهامو ارزونی فروختم دادم زمین، طلاهام بود حالا بای دو میلیارد بود ولی زمینه 400 هم نمیخرنش،،برا عروسیم سرویس طلا خریدن بعد از عروسی دستمون به شدت خالی شد و بدهکار بودیم، منم رفتم فروختمش، به خیال خودم شوهرم دیگه نمیره قرض کنه،، اونم بود کلی پولش میشد، 20 روز پیش ماشینمون زیر پای برادرشوهرم بود چپ کرد فروختیمش 180،باعث شد کلی ضرر کنیم 

سال 96همسرم ضمانت دوستش شد کلی اجناس از کارخونه ها خرید کرد و رفت که رفت این آقا نون و نمک مارو خورد نمکدان و شکست مارو بدبخت و بیچاره کرد امیدواریم خداوند ازش نگذره که من هروقت اینجا میام درددل میکنم یکی میاد بهم تهمت میزنه و تا حالا چندین بار تعلیق شدم 

سادات طباطبایی 💚خواهرم قضاوتم نکن چرا سه تا بچه دارم اون موقع که من بچه سومم و باردار بودم همسرم ورشکست شد به خاطر ضمانت برای دوست نامردش همه چیزمون رفت پای بدهکاری ضمانت دوست نامردش پروانه آبی قدیمی هستم تعلیق شدم 😔

همسرم با یکی شریک شد کار شروع کردن 

طلاهامو دادم گفتم حواست باشع با کی شریک میشی چطور آدمیه حساب کتابت رو هم ماه بروز کن دقیق باش و ...

ازش قول گرفتم گفتم فرصت نداری زمین بخوری خیلی حواس جمع باش

الان نزدیک دو ساله کار شروع کردن بعد هفته پیش میگه میخوایم مغازه رو جمع کنیم منم هیچ چی نمیتونم بردارم چون خیلی خرج کردم

بقدری ناراحت شدم قلبم درد گرفت تو این دوسال پا به پاش رفتم و سوختم و ساختم الان اینطوری راحت میگه

گفتم خیلی بی لیاقتی که یه اشتباه رو چندین بار تکرار میکنی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

اره 400ملیون ضررکردیم پوله دیگه میادومیره خداسلامتی وعمرباعزت بده به ادم🤗🤗

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

همسرم با یکی شریک شد کار شروع کردن طلاهامو دادم گفتم حواست باشع با کی شریک میشی چطور آدمیه حساب کتاب ...

متاسفانه همسرمنم به حرف من گوش نداد و ورشکست شد 

سادات طباطبایی 💚خواهرم قضاوتم نکن چرا سه تا بچه دارم اون موقع که من بچه سومم و باردار بودم همسرم ورشکست شد به خاطر ضمانت برای دوست نامردش همه چیزمون رفت پای بدهکاری ضمانت دوست نامردش پروانه آبی قدیمی هستم تعلیق شدم 😔

ای وای چند گرم بود؟ از اشناها کسی میدونست؟

نه از آشنا کسی نمیدونست،موقع اسباب کشی خونه ی جدید فقط کارگرا آوردن بالا،سرویس گردنی و گوشواره سنگین بود،سکه ،دلار،پنج تا انگشتر،دوتا تک پوش کلفت،ون یکاد بچم،سه تا گردنی و پلاک 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)