elssaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5112 عنوان من از پسری که خوشم میاد یهو فرداش با دوست دخترش میاد 97 بازدید | 7 پست بعد از هرکی خوشم نمیاد رو من قفلی میزنهخیلی ناراحتمممم😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 وطنم همیشه به شادی و پیشرفت باشی دیروز | 01:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elssaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5112 چرا عشق برای من نمیشهچرا من باید فرق کنمبقیه خوشگل باشن عاشق شن وطنم همیشه به شادی و پیشرفت باشی
elssaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5112 عزیزم دقیقا منی بخت باز میکنیم ما😂😂😂 ریدم تو این شانس وطنم همیشه به شادی و پیشرفت باشی
asmashonm عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 2129 چرا عشق برای من نمیشهچرا من باید فرق کنمبقیه خوشگل باشن عاشق شن میتونم بگم عاشق شدن یه اشتباه خوبه نه میشه گف بد مطلقه نه خوب ولی نظر من اینه هیچوقت رو پسری کراش نزن وقتی شناختی نداری کلا بزار اونا تلاش کنن ببین کی برات بیشتر تلاش میکنه برا اون فرصت بده
elssaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 5112 میتونم بگم عاشق شدن یه اشتباه خوبه نه میشه گف بد مطلقه نه خوب ولی نظر من اینه هیچوقت رو پسری کراش نز ... برای من کلا عذابه هم نزدیک شدن اونی که نمیخام هم توجه نکردن اونی که میخام وطنم همیشه به شادی و پیشرفت باشی
asmashonm عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 2129 برای من کلا عذابه هم نزدیک شدن اونی که نمیخام هم توجه نکردن اونی که میخام شاید طرف متوجه میشه میخوایش برا همین یا کلا هرکسی سلیقش متفاونه هیچکس اینجوری نیس که سلیقه همه باشه این دلیل نمیشه که مشکل داریم