2777
2789

اگه ی برادر شوهر یا خواهر شوهر ۷ ۸ ساله داشته باشین 

ک مادرشوهرتون اکثرا با شما و شوهرتون بفرستتش بیرون همش پیشتون باشه 

شوهرتونم بگه حواست باشه کاری نکنی چیزی نگی میره ب مامانم خبر میده 

واکنشتون چیه 

حتی وقتی میخاین پیش شوهرتون سر رو بالشت بزارین کنار شوهرتون 

شوهرتون بگه پیشم نخاب خواهر یا برادرم ناراحت میشه 

یا بخاین شوهرتون و لپش و بوس کنین بگه بوس نکن ب مامانم میره میگه 

چیکار میکنین چ حسی دارین آیا 

و بچه بی نهایت گستاخی باشه دست تو کیف و وسایلمون کنه بدون اجازه بزرگترشم بهش هیچی نگه 

کلا بچه تیکه پرونی باشه 

عقد هستم 

خب با مادرشوهرت باید خودت جدی صحبت کنی بگی ما نامزدیم اینم بچه اس درست نیست باهامون بیاد اینور اونور من راحت نیستم بچه هم سروگوشش باز میشه چه خانواده شوهر خری داری عقد بودم خونه مادرشوهرم تو پذیرایی دراز کشیده بودیم برقها خاموش تی وی روشن مادرشوهرمم تو اشپزخونه پدرشوهرمم خواب بود اتاق خواب برادرشوهرم از زیر پتو یواشکی نگامون میکرد مادرش گفت پاشو برو تو اتاقت بخواب 

چون من وشوهرم داشتیم فیلم میدیدیم بغل هم خوابیده بودیم 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه خداروشکر خانواده شوهر باشعوری دارین

از همه لحاظ باشعور نیستن اما از این لحاظ چرا 

چون خودشون عادت دارن تو بغل هم لم بدن زن وشوهرها 

شما هم‌میبینی شعور ندارن بهشون بگو از الان حرفتو نزنی بعدا توی همه چیز سوارت میشن 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

از همه لحاظ باشعور نیستن اما از این لحاظ چرا چون خودشون عادت دارن تو بغل هم لم بدن زن وشوهرها شما هم ...

انقد سوار شدن ک دیگ پسرشون درخواست طلاق داده 

این ماجراها برای یک دو سال پیشه 

انقد سوار شدن ک دیگ پسرشون درخواست طلاق داده این ماجراها برای یک دو سال پیشه

بهتر ک ون لقشون چرا اینقدر بهشون فکر میکنی به این میگن نوشخوار فکری خودتو اذیت میکنی فقط با یکی دیگه برو تو رابطه این عنتر رو فراموش کن 

بمون خونه بابات همسرت وقتی تنها بیرون کار داره بعدش بیاد دنبالت برین باهم بیرون خونه مادرشوهرتم هر م ...

اون موقع عادت داشت کلا بعد کارش میومد دنبالم منو می‌برد خونشون پیشش باشم آک نمی‌رفتم داستان می‌کرد 

اسی خدارحمتت کنه خواهرشوهر منم هفت سالش بود حتی مسافرت این بچه تنها با ما می اومد انگار با مرد بچه دار ازدواج کرده بودم خداروشکر  جداشدم ازدستشون راحت شدم

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
موافقم

شوهر سابقم ول کرد رفت فکر کرد الان میزنم تو سرم با دوستام میرفتم میومدم بیشرف بدون نفقه و مهریه ول کرد بماند که همه رو از حلقومش وکیل کشید بیرون زندانم انداختمش طلاقمم غیابی گرفتم همونموقع هم که کثافت ول کرد رفت بعدش رفتم تک رابطه اولش ناراحت شدم حالم بد بود بعد به خودم اومدم گفتم معلوم نیست کدوم گوریه چکار پیکنه رفتم تو رابطه شد همین شوهر الانم 

انقد سوار شدن ک دیگ پسرشون درخواست طلاق داده این ماجراها برای یک دو سال پیشه

اسی تو رو یادمه 

شوهرت پشیمون نشده ؟ پیگیرت نیست زنگ اینا میزنه؟

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
اسی تو رو یادمه شوهرت پشیمون نشده ؟ پیگیرت نیست زنگ اینا میزنه؟

نه بابا پشیمون نمیشه با اون مادری ک دستور طلاق صادر کرده 

تلفنی حرف می‌زنیم ولی برگشتی در کار نیس نمیخاد زندگی کنه و میگه میدونم مقصر نیستی اما خسته شدم 😄