2777
2789

یکی از همکلاسیای مدرسه م برادرزاده ش تو کلاس منه .. همونجا که من زبان درس میدم 

بچه مدرسه اییه

من دانشجو

جالبه نه ؟؟ 😍

اینکه مثلا ادم با برادرزاده ش 5 6 سال تفاوت سنی داشته باشه ...😂 چقدر این پسررر خوبه 

خیلی خوووووبه بنظرم 

حسودی م میشه واقعا 

هم به اینا 

هم به کسایی که برادر بزرگتر دارن 

البته به شرطی که طرف خوب باشه 

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

ویی سرم درده ویروس جدیده رو گرفتمم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خیلی دوست داشتم ولی اکثریت میگن خوب نیس محدود میکنن

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

حقیقتا نه😂اکثرشون زورگو و دخالتگر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

این همکلاسی قدیمم که با برادرزاده ش 5 6سال تفاوت سنی داره ... خیلی حسودی م میشهههه😭😭😭

چون برادرزاده ش هم پسر بچه قشنگیه 

چرا😂

چون خله 

من هر حرفی بزنم فک میکنه با اونم یه دعوا میزاره 

جرئت ندارم بگم بع مامانم رنگ مانتوت زشته 

تا دو روز دعوا میزاره چون تو گفتی زشته مامان الان زده میشه 

حالا مامان بدبختم میگه بابا من خودمو میتونم تصمیم بگیرم 

کلا خله

💜Army. For ever💜✌️
چون خله من هر حرفی بزنم فک میکنه با اونم یه دعوا میزاره جرئت ندارم بگم بع مامانم رنگ مانتوت زشته تا ...

چقدر تفاوت سنی دارین