2777
2789

خیلی دلم گرفته تو دوران عقدم 

بیشتر شوهرم میاد خونه ما من خیلی کم میرم خونشون نه که بخام خودمو بگیرم نه اصلا اوایل ازدواج اصلا اینجوری نبودم تند تند میرفتم پیششون بهشون سر میزدم به مادر شوهرم کمک میکردم و....

ولی بعد یه سری رفتارا و حرفایی شنیدم که دیگه تصمیم گرفتم کمتر برم 

امشب بعد یک هفته شوهرم گفت بیا بریم خونه ما اومدیم اینجا شوهرم رفت دستشویی یهو پدر شوهرم به من گفت چیکار کردی بچم نصف شده هیچیش نمونده بابودش کردی من یه لحظه جا خوردم اصلا انتظار همچین چیزی نداشتم 😔

شوهرم قبل ازدواج با من خیلی چاق بود خودم تشویقش کردم که بره باشگاه غذا های رژیمی درست میکنم که تا عروسیمون خوش هیکل بشه قبل ازدواج خیلی اهل فست فود بود اما الان اصلا نمیخوره چون خودم براش درست میکنم

خیلی هم سایز کم کرده هرچی میبینه میگه خیلی عالی شده

اصلا توقع همچین حرفی نداشتم 

ناراحتم که چرا سکوت کردم 

🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میگفتم حالم خیلی بده به شوهرمم هیچی نگفتم

میگفتی مگه شکنجش میکنم؟!

بزور باشگاه و رژیم داره چربیاشو آب میکنه.

هرچی میخوای بگی فقط بگو.مثل من یه کوه از متلک و جواب هایی ک میتونستم بدم تو مغزت جمع نکن.الانم تو مغزم باهاشون دعوا میکنم که اینو میگم اونو میگم.اگه نشخوار فکری داری و این موضوع میخواد تا چن وقت اذیتت کنه حتما سری های بعد مودبانه جواب بده.

سخت نگیر بیخیال بابا مادرشوهرت احتمالا یه چیزی تو‌گوشش کرده اینک رو زبون آورده ولشون کن حرص نداره من ...

نه به جور با جدیت باهام حرف زد شوخی نبود بعدشم روسو کرد به برادر شوهرم گفت والا مگه دروغ میگم روزی که داشت زن گرفت اینجوری بود بچم همش گشنگی بهش میده 

میگفتی مگه شکنجش میکنم؟!بزور باشگاه و رژیم داره چربیاشو آب میکنه.هرچی میخوای بگی فقط بگو.مثل من یه ک ...

میگه رژیم الکیه رژیم چی چیه همش گشنگی بکشی ک لاغر بشی 😐