2777
2789

دو روز و دو شب دهنمونو سرویس کرده بود تب شدید داشت بی حال بود امشب تبش قطع شده فقط دوست داره بازی کنه اصلا نمی‌خوابه انگار از خوشحالیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا رو شکر دارو چی داده بودی فقط استا دادی ؟

نه استا اصلا جواب نمیداد دکتر گفتم جواب نمیده پروفن بده گفت باشه فقط هر هشت ساعت مجازی بدی و استا رو هم قطع نکن بین اونها بده هر چهار ساعت.

خدا رو شکر دارو چی داده بودی فقط استا دادی ؟

امشب دیگع از ترس هرچی سردی بود بهش دادم خیار و بستنی و کلی آب دادم بهش واقعا دیگه کشش نداشتم امشب هم بخاطر تبش بیدار بمونم.همون پروفن که خیلی قوی هست هم اونقدر روش جواب نبود به درجه میاورد پایینتر.حالا الان بیداره فدای سرش نمی‌خوابه حداقل می‌دونم تب نداره اخیش

الان دارو رو قطع کردی یا داری میدی همچنان ؟آنتی بیوتیک چیزی نداد

نه گفت عفونت نداره گوش و گلوشو نگاه کرد آبریزش بینی داشت ولی علایم دیگه نداشت فقط تب.گفت ویروسه آنتی بیوتیک نمیخاد عفونتی نیست 

نه شب پروفن دادم چون داغ داغ بود بعدش دیگه خوب شد عرق کرد.گفت بیشتر از سه روز طول بکشه باید آزمایش بده

خدارو شکر باز مراقب باش لامصب ویروس یه جوریه ممکنه یه روز قطع بشه یهو نصفه شب بره بالا نگفتم بترسیا گفتم‌حواست باشه چون سنش کمه انشالا همه ی بچه ها حالشون خوب باشه مخصوصا این تب پدر در میاره