2777
2789
عنوان

اینقدر ضعیف نباشید

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 17 پست
شما منظورم نبودی ، منظورم همونایی هست که ازش حرف زدی اره در کل دفاع شخصی خوبه جنسیتم نداره این موضوع ...

امیدوارم یاد بگیرین 

بخدا برای شما واجبه

بخاطر خودتون میگم 

از دست یه آدمی مثل ما در امانید

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

دو ماهه بیرون نرفتیای بابا چرا خباز کسی میترسی

بیرون رفتنم فقط کلاس زبان و سگدونی (مدرسه)بوده. از عالم و آدم وحشت دارم . وقتی حتی با خانواده بیرون میریم من یا تو ماشین میشینم یا همش دارم دور و برمو نگاه میکنم که کسی نزدیکم نشه این دوماه و خرده ای من رنگ بیرون رفتن و تفریحو ندیدم قبلشم همینجور بودا ولی مجبور نبودم ۶ صبح ، حتی پنجشنبه ها بیدار شم:/

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیرون رفتنم فقط کلاس زبان و سگدونی (مدرسه)بوده. از عالم و آدم وحشت دارم . وقتی حتی با خانواده بیرون ...

چند سالته؟ 

مگه میشه یه نفر اینقدر ترس داشته باشه؟ 

اصلا عادی نیست

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم