2777
2789
عنوان

اینقدر ضعیف نباشید

126 بازدید | 17 پست

من خودم پسرم 

بچه هاتون رو به خصوص دخترهاتون رو به جای کلاس آواز و موسیقی بفرستید یه رشته رزمی

مثل دفاع شخصی بوکس

تو این جامعه ما باید بتونی در برابر مزاحمت ، دزدی ، از خودت مراقبت کنی

الان یه نفر با شما درگیر بشه میخاین چیکار کنید؟ 

بخدا خیلی هاتون نمیدونید باید چیکار کنین 

صبر میکنید کتک بخورین

و این خیلی بده 

اینقدر ضعیف نباشید

اجازه ندین یه پسری مثل من بهتون زور بگه 

بچه هاتون رو جوری بار بیارید که هیچکس جرعت نکنه چپ نگاهش کنه

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

وقتی تاحالا تو عمرت چاقو و سلاح ندیدی

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

اگه بزنی چیزیش بشه باید دیه بدی 

من حاضرم بمیرم ک دیه نیوفته گردنم 

تو ایران دزد بیاد خونت بکشیش اعدام میشی  دراین حد قانون ک.‌..خریه 

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اگه مادر پدرا بزنن تو دهن پسراشون و مثل ادم بارشون بیارن ما مجبور نباشیم بریم رزمی یاد بگیریم

خب نمیزنن 

دیگه دزدی همه جای دنیا هست

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

وقتی تاحالا تو عمرت چاقو و سلاح ندیدی

چرا دیدم 

طرف چاقویی چیزی دستش باشه کاری از دستت بر نمیادوالا سارق و متجاوزا ام با دست خالی نمیان

چی بگم

چرا دیدم

پس بدون طرف با دست خالی نمیاد دزدی کنه قمه دستشه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

حالا نمی شد شما هم آدم باشید ؟اینم ما باید قوی شیم🫠

من که کاری نکردم

دیگه آدم بدم پیدا میشه

پس بدون طرف با دست خالی نمیاد دزدی کنه قمه دستشه

آره میدونم 

ولی خب شما هم میتونید روی خودتون کار کنید

بیخود نیست که من الان دوماه و خرده ایه خودمو تو اتاق حبس کردم بلانسبت شما بخاطر همین نره خراست دیگه

دو ماهه بیرون نرفتی

ای بابا چرا خب

از کسی میترسی