2777
2789

فشار عصبی گرفتم وقتی عصبی میشم دست و پام بی حال میشن حالم بد میشه.

۳ سال عروس این خانواده شدم اولا بگم پسرشون هیچی نداشت ولی من دوسش داشتم باهاش ازدواج کردم.

روزا اول ک مادرشوهرم پدرمو درآورد با این حرف ک قرار بوده یکی دیگه رو بگیریم واسه شوهرت.

بعد دوباره بهم میگفت باید زنگ بزنی حال دخترامو بپرسی‌.شوهرم فقط یبار تبریک عید نگفت بهشون ی دعوایی شد اون سرش ناپیدا چون اسباب کشی داشتیم.

پاگشامون نکردن خواهرشوهرام حتی کادو هم ندادن.خواهرشوهر بزرگم هم بهم تهمت زد هم بهم فحش داد 

مادرشوهرم هم بهم حرف زد.چون من زنگی نیستم بهشون زنگ نمیزدم.اینا میگفتن باید حتما زنگ بزنی ب ما.خب زنگ زدم باز دیدم فایده نداره بهم تیکه میپرونن پشت تلفن‌

بنظرتون چیکار کنم برادرشوهرم گیر داده باید بیای اشتی کنی باید بیای پیش مادرم پیش خواهرم چیکار کنمممممممممممممممم دستام میلرزن مریض شدم ا دستشون.۳ ساله حرصم میدن...❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹بگین چیکار کنم فقط

عزیزم سعی کن در کمال آرامش در کنار شوهرت باشی و زندگی کنی و حرف اونارو حساب نکنی دختر و پسر وقتی اذدواج میکنن کاملا بنظرم از خانواده هاشون جدا شدن و دیگ اونا جایی ندارن تو زندگی اشون شمام نرو آشتی کن شرشون کم سعی کن کم بری و بیای و در جواب تمام حرفاشون فقط لبخند بزنی بیخیالی درمان درده توعه 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم سعی کن در کمال آرامش در کنار شوهرت باشی و زندگی کنی و حرف اونارو حساب نکنی دختر و پسر وقتی اذد ...

حتی بم نگفتن بابت اون حرفا ببخشید اصلا بهم زنگ نمیزنن بیا برادرشوهرم میگه باید بیاید خونمون.

مقاومت کن بگو نمیکنم

گیر دادن مجبورم کرده برادرشوهرم باید بیای.

هم منو هم شوهرمو

خب بهش گفتم حتی خانوادت نیومدن بگن ببخشید 

حتی نیومدن بگن بابت چی اون جرفا رو زدیم

حتی نمیان خونمون.

برادرشوهرم مخ شوهرمو داره میزنه

اگ اشتی کنیم باهاشون دوباره پدرم در میاد 

خودکشی میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حتی بم نگفتن بابت اون حرفا ببخشید اصلا بهم زنگ نمیزنن بیا برادرشوهرم میگه باید بیاید خونمون.

عزیزم خیلی اصرار کردن برو بعد معذرت خواهی نکن بگو ما ک قهر نبودیم خخ پیش میاد از این مشکلات با لبخند اصلا بد رفتار نکن هر سری ام زنگ گفتن نزدی بگو شارژ نداشتم بگو حمام بگو شام بگو جایی دعوت بودیم بگو ی بارم شما زنگ بزنید هر دقیقه یک بهونه بیار

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
آشتی نکن و خونه ی جدا راه‌حلته

خونم جداس .برادرشوهرم گفت اونا نمیان واسه اشتی تو بیا از خود گذشتگی کن من نمیخام از خودگذشتگی کنم حرفایی شنیدم ک یکیشون حقم نبود

چیکار کنم نمیخام اشتی کنم میترسم شوهرم اشتی کنه 

عزیزم تاپیک زدی همینو پاک شد؟من کلی برات نوشته بودم نرو زنگم‌نزن شوهرت هر وقت خاست بره ولشون‌کن ۱۰سا ...

الانم مریضم فشار عصبی گرفتم دست و پام سست میشن نمیتونم زندگی کنم.😭😭😭😭

برادرشوهرم یکسره داره پیام میده شوهرم باید بیاید اشتی کنید اینقد حس عذاب وجدان داده ب شوهرم ک حد نداره.اول خو مجبورم میکردن باید بهشون زنگ بزنم حتی اگ سرما خورده بودن الان مجبورم کردن اشتی کنید😭😭😭😭😭

الانم مریضم فشار عصبی گرفتم دست و پام سست میشن نمیتونم زندگی کنم.😭😭😭😭برادرشوهرم یکسره داره پیام ...

نه به شوهرت خیلی محکم بگو‌من‌نمیام و‌هرجا و‌هر وقت خاستی برو 

بگو‌ک‌چقد حالت بد و مدیون توعه بخاطر خانوادش 

عزیزم خیلی اصرار کردن برو بعد معذرت خواهی نکن بگو ما ک قهر نبودیم خخ پیش میاد از این مشکلات با لبخند ...

برادرشوهرم میگه باید بیاید خونمون.

بهش گفتم اونا حرف زدن اونا بیان میگه ن خودگذشتگی کن.من ن طلا خواستم ازشون ن هیچی مگه این از خودگذشتگی نی؟

پ اونا برام چیکار کردن😭

نه به شوهرت خیلی محکم بگو‌من‌نمیام و‌هرجا و‌هر وقت خاستی برو بگو‌ک‌چقد حالت بد و مدیون توعه بخاطر خا ...

بهش گفتم.ولی برادرشوهرم بهش گفت باشه رودرو میکنیم من نمیخام ببینمشون.ببینمشون مطمئنم ی بلایی سرم میاد سکته میکنم چون ازشون بدم میاد

حالم خوب نیس اصلا