2777
2789
عنوان

روانیم کردن خانواده شوهرم الانم میگن اشتی کن😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 44 پست
همیشه واسه هرچیزی مجبورمون میکنن.اینقد میگن اینقد میگن تا گَندش در بیادبریم پیش مشاوره بنظرت میتونه ...

اره حتما برو پیش مشاور خودت آروم تر میشی ریلکس تر میشی شوهرت برات بیشتر ارزش قائله فردا برو حتما دختر هزار درد میگیری از عصاب بعدش همین شوهرت میزارتت خونه بابات نمیگه خواهرم و مادرم دیونه ات کردن میگن از اول دیونه بود

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
اره حتما برو پیش مشاور خودت آروم تر میشی ریلکس تر میشی شوهرت برات بیشتر ارزش قائله فردا برو حتما دخت ...

الازم بهم میگه دیوونه ای نمیگه اینا دیوونم کردن❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره آشتی با پا‌در‌میونی خیلی بهتر تا بعد شوهرت بره ولی قبلش حسابی با‌شوهرت صحبت کن‌بگو‌باید بد ...

اگ برم خیلی مغرور میشن ❤️‍🩹

میگن دیدی هرچی ما میخایم میشه

الازم بهم میگه دیوونه ای نمیگه اینا دیوونم کردن❤️‍🩹

عزیزم قوی باش شوهرت هیچ آپشن خوبی نداره بخاطر پر پر‌نکن خودتو برو مشاوره جدی برخورد کن شوهرتو بشون سر جاش سنی نداری ک

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
اگ برم خیلی مغرور میشن ❤️‍🩹میگن دیدی هرچی ما میخایم میشه

ب برادرشوهرت بگو‌فقط بخاطر احترام ب شما میام شما باید قول بدی دیگه این اتفاق ها نیفته بهم بی احترامی نکنن بگو‌من شمارو‌ قاضی میذارم بین من و‌خانوادت 

یکم‌هندونه بده زیر بغلش 

بهرحال باید آشتی کنی .گذشت کن این بار ک‌یکی هست پا درمیونی کنه

ب برادرشوهرت بگو‌فقط بخاطر احترام ب شما میام شما باید قول بدی دیگه این اتفاق ها نیفته بهم بی احترامی ...

چرا نیومدن خونمون اصلا 

خواستم بار کنم ب شوهرم گفتن بگو خاله هاش بیان کمکش ما نمیایم

میترسم ازشون.

😔چقد این حس ترس ازشون بده 

من همین حس داشتم بدترین بلاها سرم اومد الان بعد ده سال اصلا نمی‌ترسم جاهایی ک باید از خودم دفاع میکردم‌کردم‌

خیلی جاها هم رفتم ب پاشون 

برای سر سامون دادن ب زندگیم 

نذار شروع کنن باید افسار زندگیت بگیری دستت با شوهرت دعوا نکن ولی کار خودت کن

دوسندارم ارتباط بگیرم باهاشون.

میدونم اگ ارتباط بگیرم دوباره لوس بازیا خواهرش و مادرش شروع میشن.

ی خواهری داره متاهله میگه سردرد هم داشتم باید بهم زنگ بزنید چون زور میگن بدم میاد

دوسندارم ارتباط بگیرم باهاشون.میدونم اگ ارتباط بگیرم دوباره لوس بازیا خواهرش و مادرش شروع میشن.ی خوا ...

میفهمم 

اصلا زنک‌نزن رفتی برای رو‌در رو بگو من‌زنگی نیستم زنک زدن نزدن من نباید ی خاندان و‌ارتباط خراب کنه با داداشتون حرف بزنید زنگ بزنید من  اینکار نمیکنم بعدا هم بگید زنت اینو‌گفت اونو‌گفت 

حرفت با نهایت احترام بزن نترس هیچ کاریت نمیتونن کنن

به عنوان کسی که با خانواده ی همسرم اختلاف شدید داشتم فقط میگم نسبت به خانوادش گارد نداشته باش رک باش و بدون رودروایسی با کمال ادب نظر و حرفتو بگو و قطع ارتباط نکن و  اگه همسرت تمایل ب رفت وامد داره همراهیش کن 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜