ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
اگه شوهرم همکاری میکرد بیدار میموند مثلا فیلمی چیزی میدیدیم خوب بود ولی یه جوری خوابیده انگار اون قر ...
وای نه بخواب بعدش این قدر نی نی گریه میکنه خواب نداری
خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
من باردارم ۱۲ هفته و ۴ روز امروز آن تی بودم دکتر چون ناشکری کردم البته دکتر اشتباه متوجه شد جنسیت بچمو نگفت ۱۰ هفته گفته بود دختره یهو یه چیزی شبیه پس گفت من گریه کردم دیگه نگفت جنسیتشو بنظرت با این سونو دختره یا پسر