2777
2789
عنوان

صبح سزارین دارم خوابم نمیبره

222 بازدید | 23 پست

فکرای بیخود میاد تو کلم اگه دکترم به موقع نیاد اگه مشکلی پیش بیاد وای خیلی دوس دارم زودتر بگذره این لحظه ها اووووف

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

نی نی مبارک باشه

مرسی عشقم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخی عزیزم 

منم سه بار سزارین شدم

شب قبلش سعی میکردم اصلا به زایمان فکر نکنم

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

از اون استرسای شیرین به سلامتی قشنگم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
آخی عزیزم منم سه بار سزارین شدمشب قبلش سعی میکردم اصلا به زایمان فکر نکنم

اگه شوهرم همکاری میکرد بیدار میموند مثلا فیلمی چیزی میدیدیم خوب بود ولی یه جوری خوابیده انگار اون قراره فردا زایمان کنه😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکه عزیزم نگران هیچی نباش میتونم یه سوال بپرسم تاپیک زدم کسی نیومد؟

بپرس عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وووای منم خوابم‌نبرد برات  دعا میکنم اسون باشه منم باردارم دعا کن ب خوشی بگذرونم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اگه شوهرم همکاری میکرد بیدار میموند مثلا فیلمی چیزی میدیدیم خوب بود ولی یه جوری خوابیده انگار اون قر ...

وای نه بخواب بعدش این قدر نی نی گریه می‌کنه خواب نداری

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
بپرس عزیزم

من باردارم ۱۲ هفته و ۴ روز امروز آن تی بودم دکتر چون ناشکری کردم البته دکتر اشتباه متوجه شد جنسیت بچمو نگفت ۱۰ هفته گفته بود دختره یهو یه چیزی شبیه پس گفت من گریه کردم دیگه نگفت جنسیتشو بنظرت با این سونو دختره یا پسر

وای نه بخواب بعدش این قدر نی نی گریه می‌کنه خواب نداری

والا اون بیداریا خیلی بهتره تا اینجوری با استرس نتونی بخوابی

1
5
10
15
20
25
30
35
40