2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید طلا هام تقلبیه بدبخت شدم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 207463 بازدید | 1491 پست
ارهب هوش مصنوعی داستانمو گفتم یه متن عذرخاهی و پشیمونی برام حاضر کردمنم برای همسرم فرستادم

من امروز همش به فکرت بودم هم، نا احت بودم شوهرت باهات قهر مرده، هم به فکر اون 50 میلیونه بودم😂😂😂حالا خدا روشکر که اشتی کردین پولم فدای سرت

چقدر زود دیر شد، حیف💔
من امروز همش به فکرت بودم هم، نا احت بودم شوهرت باهات قهر مرده، هم به فکر اون 50 میلیونه بودم😂😂😂 ...

اره اشتی کردیم

من طبق حرفای کاربرا بهش گفتم چون تو هرگز با من رفیق نبودی ک بیام همه چیو بی شیله پیله بهت بگم

همش ازت ترس داشتم

ب هرحال گذشت ولی ب شدت رور سختی بود😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره اشتی کردیممن طبق حرفای کاربرا بهش گفتم چون تو هرگز با من رفیق نبودی ک بیام همه چیو بی شیله پیله ...

عزیزم عیبی نداره همه اینا تجربه میشه ایسالله از این به بعد رفتارشو تغییر میده

چقدر زود دیر شد، حیف💔
خدا را شکر که آشتی کردید .تو فکرت بودم چیکار کردی

ب هوش مصنوعی گفتم

برام یه متن عذرخاهی و پشیمونی اماده کرد

صبح براش فرستادم

بعدش خودمم رفتم سرکار تا غروب

غروب قبل اینکه بیام خونه رفتم گل خریدم برای عذرخاهی

خونه بهش دادم کلی هم بغلش کردم و عذرخاهی کردم

گفتممن مقصرم اما تو هم باهام اونقد رفیق نبودی ک بتونم راحت بهت بگم

همش میترسیدم بهت بگم

اولش سرد بود اصلا حرف نمیزد اما بعد شام کم کم یخش اب شد

ارهب هوش مصنوعی داستانمو گفتم یه متن عذرخاهی و پشیمونی برام حاضر کردمنم برای همسرم فرستادم

هوش مصنوعیت چیه

کار خیلی خوبی کردی

ولی کار هر دوتون اشتباه بود هم کار همسرت که میگفت فقط طلا بخر و حق انتخاب چیزی رو بهتون نمیداده هم کار شما که پنهون کاری کردی و راستش رو نگفتی

به هر حال خوشحال شدم برای رابطتون تلاش کردید و درست شد

چرا براتون عجیبه یکی پنجاه تومن خرج خودش کنه حالا یا لباس باشه یا لوازم

منم چنوقت پیش پول قرعه ام در اومد سی تومن ۱۶تومن دادم کاشت ابرو

مابقیشم

نوبت گرفتم برم دکتر پوست و برم روتین بخرم

چی از خودت مهم تر

طلا و سرمایه و همه چی جای خود

من اصلا ادم شوهر ذلیلی نیستم از تاپیک های قبلیمم مشخصهولی اینسری واقعا در حق شوهرم بد کردمباید بهش م ...

خوبه که شاغلی یکم یکم با حقوقت بخر بعد اگه نگفتی بنظرم بگو واسه دکتر خرج کردم روم نمیشد بهت بگم اینطوری بهتر ه

پنجاه تومان اصلا طلا چقد میشه مگهزیاد نیست خداییبعدم مزدا خودشون کلی پنهون کاری میکننالبته همه نهاسی ...

ببین رسیدگی به خود رو با پول کم هم میشه انجام داد یعنی پونصد پونصد مثلا جمع کنه بخره

ولی اون طلا اگه الان میبود میشد پس انداز خودش حداقل

عزیزم من خودم شاغلمچ ربطی دارهوالا یه ابرسان کلینیک خریدم دو تومنیه پالت سابع رز کوارتر هدی بیوتی خر ...

عجب ندیده ای هستی یهو پول دیدی آب دهنت ریخته نفهمیدی چیکار میکنی