2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید طلا هام تقلبیه بدبخت شدم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 207463 بازدید | 1491 پست

زن ها،ومردهایی که خیانت جنسی هم میکنن دقیقا شخصیت شون مثل اسی هست طرفشون رو خر فرض میکنن وکار خودشون و میکنن غافل ازاینکه روز گار دیر گیره ولی شیر گیره چنان رسواشون میکنه خودشون مات میمونن

فقط اومدم بهت بگم اسمش روشه زندگی مشترک 

خجالت آور هست که بدون مشورت با شریک زندگیت این کار را کردی 

از دزدی کارت بدتر بوده بعد جالبه طلبکار شدی شاغلی که شاغلی اتفاقا باید درک بهتری از سختی درآمد داشتن داشته باشی نه اینکه این کار را با اعتماد همسرت کنی 

دیگه دیوار اعتماد بینتون فرو ریخت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط اومدم بهت بگم اسمش روشه زندگی مشترک خجالت آور هست که بدون مشورت با شریک زندگیت این کار را کردی ا ...

آفرین دقیقا 👏👏یکم به سایت امیدوار شدم که چهار تا آدم عاقل و با شعور هم توش پیدا میشه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

فقط اینهایی که گفتن باید طلاقت بده

مردها هزار کثافت کاری میکنن اصلا مردی که پول برای چیزهای الکی و خواهرشو خانوادش از روی لجبازی به باد نداشته باشه اینقدر استثنا هستند که میشه در نظر نگرفت چرا اینقدر نسبت به زنها سخت گیر هستید ؟؟؟

حالا یک زن شاغل دلش خواسته پول وام خودش خرج خودش کرده به شوهرش هم که همیشه طمغ جمع کردن داره چیزی نگفته 

اینقدر فحش و ناسزا و خاک بر سرت و تو زن زندگی نیستی درسته؟

درسته دروغ گفته و اشتباه کرده اما با شوهری که همش دنبال جمع کرده چیکار کنه

حالا اون ۵۰ تومنم حقوق نهایت سه ماهشه 

همینتازه خانم شاغلهنوش جونش اصلا والامردها رو نباید پرو کرد

شاغل باشی ک دیگ هیچی ...

من ماه قبل ۶۷تومن تو ۳هفته خرج کردم بخدا نمیدونم پول چیشد فقط میدونم ۱۲تومنشو ۳تا تیکه لباس خریدم بقیش نمیدونم چیکار کردم 😄