2777
2789
عنوان

خستمه

236 بازدید | 27 پست

۵ساله ازدواج کردم شوهرم بددهنی میکردتازگی خیلی بدترشده

کوچکنرین نصمیمی روحق ندارم برخودم بگیرم

عاشقمه خیلی اماچه فایده ای داره دورشدم ازخودم خیلی دخترشادومستقلی ک حالایه ادم اسیر و افسرده شده

اون بدونه من خونه پدرم نمیادامامنومجبورمیکنه چندروز برم خونشون بمونم بدون خودش ک سرکاره و اخرشبامیاد درحالیکه یک هزارم محبتی ک خونواده من به اون میزارن خونواده اون برامن ندارن

وقتی یه گله کوچیک میکنم جوابش بدوبیراهوتهمته

نه حق سرکاررفتن دارم نه حق معاشرت با ادماییکه دوست دارم همه ادمای خوبین بخاطراینمخالفه ک فکرمیکنه اگربهم راه بده سرکش میشم

عقده شده واسم چندروز خونه پدرم بمونم اگربخوادتصمیمی برا زندگی بگیره اگرمخالفتی کنم دعواراه میندازه

ازبعداززایمانم افسردگیم شدیدترشده واونم بجای کمک بهم باهام دعوامیکنه ک چرا اخلاقت گندشده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا قبل از بچه دار شدن

مشکلاتت تونو حل نکردید 

حداقل الان با هم برید مشاور

اول ب خاطر خودتون و بعد بچه و آیندش

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چجوری در عین حال که تهمت میزنه،‌بددهنی میکنه و مستبده میگی عاشقته؟!! نمردیم و معنی عشقم فهمیدیم!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

مشكل تقريبا مشابه داشتم. مشاور بهم راه حل مظلوم نمايى و دلشكستگى رو ياد داد. شوهرم درست شد و زندگيمون شيرين. در اين جور مواقع سرت رو پايين بنداز و با ناراحتى كه يعنى دلت شكسته كارى كه ميگه رو انجام بده دقيقا دست روى احساسش ميزارى و خودش رو با وجدانش درگير ميكنى. بادت نره قهر نبايد بكنى. ابدا. فقط دلشكسته

چرا قبل از بچه دار شدن مشکلاتت تونو حل نکردید  حداقل الان با هم برید مشاور اول ب خاطر خود ...

خیلی تلاش کردم بعد۴سال بچه دارشدم هرچی گفتم نیومد گفت من مشکلی ندارم توروانی هستی برو پول نداشتم برم میخواستم برم بایدازخودش میگرفتم ک میفهمید چون تانفهمه براچی پول میخوام یه قرونم نمیده بهم بگم میخوام برم مشاوره برام دردسر میشه کم بهم نمیگه روانی برم مشاوره مهرتاییدبهم میزنه

مشكل تقريبا مشابه داشتم. مشاور بهم راه حل مظلوم نمايى و دلشكستگى رو ياد داد. شوهرم درست شد و زندگيمو ...

اره نتیجه میده خودم بهش رسیدم همینکارو میکنم اما داغون شدم باز تکرار میکنه دلم میخواد خودکشی کنم بخاطر پسر و مادرم نمیکنم

اره نتیجه میده خودم بهش رسیدم همینکارو میکنم اما داغون شدم باز تکرار میکنه دلم میخواد خودکشی کنم بخا ...

اين روش كم كم اثر ميزاره. به مرور زمان. حداقل يك سال زمان ميطلبه ولى اثرش عجيب موندگار و عاليه