2777
2789
بقران بهش گفتم اینو باز گوشش بدهکار نیس

پس باید یکی باهاش برخورد کنه، برخورد جدی،، بزار ناراحت بشه،، اخه ینی ینی چی بیاد تو جمع حتی زنونه؛،، تازه این کا جلو مردها هم می گه بشینه از هر شب تا صبحش بگه،، خانوادگی عادی ام باشه براشون تو جمع شما نباید بگه،، 

یا چیزی بگم همه یه ظاهر اعتراض می کنن وگ نه انگار خیلی هم خوششون میاد و فیلشون یاد هندستون می کنه والا ... اگه واقعا بدشون بیاد ناراحت شن برخورد می کنن...چند بار مهمونی دعوتشون نکنن یاد می گیره... قهر هم بکنه چه بهتر همچین ادمی ناراحت شه بهترا..

تو تین جمع چهار تا بچه هم هست دیگه،،  بچا ها بلوغ زودرس می گیرن کا عروس خانوم ناراحت نشه...

ببخشید تند گفتم عصبانی شدم ازش

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش حداقل مادرشوهرش یه چیزی بگه بهش😑سنش کمم نیس که اخه ...من جای تو باشم دیگه اصلا نه کنارش میشینم ...

با مادرشوهرش قهره بخاطر اینکه بهش گفته دعواشون شده😕💔

والا منم کنارش نمیشینم ما تو جمع خانوادگی هرکسی کنار شوخرش و زن بچش میشینه مردونه زنونه رو جدا نمیکنیم ...

اینم شروع میکنه چرت و پرت گفتن

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

پس باید یکی باهاش برخورد کنه، برخورد جدی،، بزار ناراحت بشه،، اخه ینی ینی چی بیاد تو جمع حتی زنونه؛،، ...

نه عزیزم فدای سرت منم عصبی شدم دیشب 

حالا اون کاربر گفت بهش بگو این مسائل خصوصیه بنظزم هم محترمانس هم مودبانه حالا میخام بهش بگم اینو

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

نه عزیزم فدای سرت منم عصبی شدم دیشب حالا اون کاربر گفت بهش بگو این مسائل خصوصیه بنظزم هم محترمانس هم ...

بنظرم به مامانت بگو بهش بگه در ابنصورت هم مادرت میفهمه خودتم ناراحتی هم اینکه مادرت بزرگتره بهش بگه بلکه بخودش بیاد

ايش حالم بهم خورد. 

چه بي حيا و بيشعوره. 

اصلا جدا از چندشي،اين حرفا راز بين زن و شوهره. كسي نبايد به بقيه واضح كنه.  

بهش بگو حتما كه بدت مياد. اصلا مهم نيست كه زود رنجه. اصلااااا. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اتفاقا با اینجور آدما باید عین خودشون باشی تا دیدی حرف داره میزنه بگو جمع کن رختخوابتو که هر سری مار ...

به نظرم اینجوری حرف درمیاره ره ک داره حسودی میکنه...بهترین کار اینه ک مادر ایشون بره به بزرگتر یا همسر اون خانم بگه جلوش رو بگیرین یعنی چی این حرفا.. اسی از شما کوچیکتر کسی تو اون جمع نیس؟اونو بهونه کنن ک چشم و گوشش باز میشه و فلان و اینا‌‌‌‌..

بعدم  ی نفر غیر اسی باید بهش بگه انگار قصدت از ازدواج فقط رابطه بوده چون هیچی بجز رابطه تو ذهنت نمیگذره

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

به نظرم اینجوری حرف درمیاره ره ک داره حسودی میکنه...بهترین کار اینه ک مادر ایشون بره به بزرگتر یا هم ...

چرا عزیزم اتفاقا هر خانواده دو سه تا بچه زیر ۱۰ سال دارن 

ما خیلی پر جمعیتیم 

من خودم تو چت توی مجازی بهش گفتم که پشت سرت حرف میزنن میگن فلانی اینجوره لطفا رعایت کن باز گوشش بدهکار نیس 😕

خیلیا اینجوری ان یه مدت محل ندی و جواب حرفاش و ندی و بحث و عوض کنی خودش حالیش میشه جاری منم اینجوری ...

وايي چه بد. 

من زن پسرعموم اينجور بود. هي مينشست و يكم واسمون تعريف ميكرد از كاراشون. حالا ما دخترا هم مجرد و دبيرستاني😂😵‍💫برگامون ميريخت. ديگه خودمونو جمع ميكرديم 

يه بارم نشسته بود واسه زنداداشم  كلي تعريف كرده بود و به اونم گفته بود تو هم از مال خودتون تعريف كن🤐

زنداداشمم كپ كرده بود. گفته بود ما هم مثه بقيه. گفتن نداره. 

اينم دختر خوبيه ها ولي هيچ وقت نفهميديم چرا هي تعريف ميكرد. البته الان دارن جدا ميشن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

میخواد بسوزونتتایندفعه گفت توام با خنده بگو چرا تعریف میکنی؟من اگه میخواستم گزارش لحظه به لحظه داشته ...

اسی این بهترین جوابه،

حتما حتما بهش بگو،هروقت گفت خوبه زن فلانی نشدی،چون خیلی گرمه،،، تو روخدا همین جوابو بهش بده،،، یه بار برای همیشه خجالتو بزار کنار

بــــہ امیــد روزای بهتــــر  ♡♡♡
چرا عزیزم اتفاقا هر خانواده دو سه تا بچه زیر ۱۰ سال دارن ما خیلی پر جمعیتیم من خودم تو چت توی مجازی ...

خب ببین آدم یه چیزی بهتون میگه، باز بهانه میارید و حرف خودتونم رو می زنید

دارم میگم ارزش برا خودتون قائل نیستید و رفت و آمد می کنید، میگه نمیشه و فامیل نزدیکیم و ...

خب قبول(هرچند من چارچوب های خانواده خودم فرق می کنه و گفتم که من باشم بچه هامو نمی برم تو این جمع) اما چرا باید چت کنی با ایشون؟ اونو که کسی مجبورت نمی کنه

ایجاد صمیمیت بی دلیل می کنید و بعد شاکی میشید از رفتار دیگران

چرا آدم باید چت بکنه با عروس خانواده، اونم کسی که شوهرش قبلا خواستگار پر و پا قرصش بوده؟