2777
2789
به نظر من عقلش کمه، شیرین می زنه… وگرنه مگه میشه جوری بگه مردها هم بشنون، شوهرش هیچ واکنشی نشون نمی ...

نه سالم سالمه تو خانواده خودشون خیلی عادیه این مسائل 

نه شوهرش هیچی نمیگه (یکی ع دلایل رد کردن شوهرش وقتی خواستگارم بود همین بود خیلی ادم بیخیالیه)

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

آخه باید مامانت یه چی بگه تو هر چی بگی بر علیهته بنظرم میگن دلش پیش شوهرس زورش میاد از حرفاش ، باید ...

مامانم پایه نیس خاهر 😕🥲

تازه مامانم خنده مصنوعی و الکیم میکنه وقتی اون تعریف میکنه با اینکه عصبی میشه بعد برمن چشم غره میره انگار گناه منه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لحظه حس کردم ترکین🩷اخه منم ترکم واسه همین

عزیزم 🥰♥️

چه موقعیت پیچیده ای بزن تو پرش بخدا یه عمر میخوایین رفت و آمد کنین🤦‍♂️🤦‍♂️

باید ب قول اون دوستمون بگم این مسائل شخصیه ببینم چی میشه 

ببین موقعیت قشنگ باز کن: هه توی هال نشستن همه دارن باهم حرف می زنن؟؟؟ بعد اینم برا تو اینها رو تعریف ...

اره اره دقیقا همینه 

ما مردو زن جدا نمیشینیم 

هرکسی کنار شوهرش میشینه جمعیتمونم زیاده اینم تعریف میکنه 😕

نمیشه عزیزم من و شوهرش نوه یه خانواده اییم خونه مادربزرگمون نمی‌تونیم نریم اونم معمولا همه رو باهم د ...

همون

مشکل از مادرتونه

گفتم که

وگرنه من به خاطر بچم با خواهر خودم هم قطع رابطه می کنم

واقعا جدی داری میگی دوس نداری چیزی بهش بگی ناراحت شه؟ بابا این مهربونیو جمع کن دختره رسما داره بهت ت ...

چی بگم خاهر والا دروغ چرا میترسم چیزی بگم دختره فک کنه خیلی هول شوهرشم بعدم مامان بابام پشتم نیستن میترسم خیت شم بعدا دعوام کنن چون همین حالاشم مامانم از چشم من میبینه الان اومدیم خونه مامانم با من سر سنگینه!!!😕💔

اره اره دقیقا همینه ما مردو زن جدا نمیشینیم هرکسی کنار شوهرش میشینه جمعیتمونم زیاده اینم تعریف میکنه ...

اخ اخ بدتر شد خ،، اگه کنار شوهرش میشیه ت نزدیکش نشین،،، این بارم حضوری بهش بگو که اینا رو تعرف نکن مد نفر تو فامیل پشت سرت حرف درآوردن، بزار بهش بر بخوره شاید

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
چی بگم خاهر والا دروغ چرا میترسم چیزی بگم دختره فک کنه خیلی هول شوهرشم بعدم مامان بابام پشتم نیستن م ...

عزیزدلم هیچی تقصیر تو نیست تقصیر تو فقط سادگیته بزار کسی پشتت نباشه خودت حقشو بزار کف دستش یبار جلو همه بگو عزیزم من علاقه ای به دونستن مسائل خصوصی زندگیت ندارم لطفا بس کن دیگه ام تو جمع کنارش نشین باهاش چت نکن از همچین آدم سمی دوری کن

اخ اخ بدتر شد خ،، اگه کنار شوهرش میشیه ت نزدیکش نشین،،، این بارم حضوری بهش بگو که اینا رو تعرف نکن م ...

بقران بهش گفتم اینو 

باز گوشش بدهکار نیس

تقصیر توچیه ؟ چرا بین اون همه جمعیت یکی پیدا نمیشه اونو بشونه سرجاش ؟ چند سالشه که اینقد بی عقله وبل ...

منم از همین ناراحتم 

متأسفانه هیشکی هیچی نمیگه 

۲۵سالشه من ۲۰

منم از همین ناراحتم متأسفانه هیشکی هیچی نمیگه ۲۵سالشه من ۲۰

کاش حداقل مادرشوهرش یه چیزی بگه بهش😑سنش کمم نیس که اخه ...من جای تو باشم دیگه اصلا نه کنارش میشینم نه جز سلام واحوالپرسی حرف دیگه ای باهاش میزنم 😑