2777
2789
عنوان

آزار و اذیت های شوهر سابق

182 بازدید | 16 پست

سلام خانم ها اگه تو تاپیک ها نگاه کنید من جدا شدم یه بچه دارم و خلاصه جدایی ام اینکه همسرم خیانت کرد بعدشم من و بچه رو نخواست و با ازار های فراوان ما جدا شدیم و من مقداری از مهریه و حضانت بچه رو گرفتم و تمام شد . مستقلم و کارمند و حمایت کامل خونواده مو دارم  و از نظر مالی هم اوکی ام . من بعد از طلاقم اومدم شهر خودمون و پدر بچم که همون همسر سابقم شهر دیگه ای موند و حدود ۱۰۰۰ کیلومتر از ما فاصله داره خدا رو شکر . حالا همسر سابقم بخاطر اینکه من مقداری از مهریه مو گرفتم که در برابر اموالش هیچچچچی نبود هنوز فکر انتقام از منه . جالبیش اینجاس اون ما رو نخواست و مثل اشغال من با یه بچه بیست روزه پرتم کرد بیرون . و اینقدر با هرزه اش بود که عملا برای قاضی هم تعریف میکرد و افتخار میکرد . اینم بگم که بخاطر اینکه اموالش زیاد بود اعسارش قبول نشد و چون نمیداد مهریه یه چند ماه افتاد زندان . زندان که نه باز با وثیقه ۱۴ میلیاردی اوردنش بیرون . حالا درخواست ملاقات داده که یه هفته در ماه بچه رو ببره شهر خودش . پسرم ۳ سال و نیمه اش . چون میدونم من بچه رو خیلی میخوام اخه هزار کیلومتر راه و اینکه تو اون شهر هیچ کسی رو هم نداره . خیلی هم اهل رسیدگی به بچه و دل رحمی نیست . اینم بگم پرونده ضرب و شتم داره که منو زده در حد ۱۰ درصد دیه برام زدن . پرونده کیفری یکی دوتا دیگه در حد تهمت و افترا و این چیزا هم داره . حالا دادخواست و شکایت که من یه هفته  تا ده هر دو ماه  من بچه رو ببرم شهر محل زندگی و کارش.خیلی همسر سابق بد اخلاق و عصبی و دست بزن دار هیچ خری جز خودم زنش نمیشه . دعا میکردم فقط زود داماد شه . شما جای من بودید چیکار میکردید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکار کنی پدر بچس نمیتونی ک نزاری همو ببینن اینجوری اگه بچرو ببینه شاید ی خرجی هم براش بکنه 

حالا یکبار امتحانی بده بچرو 

کسی ۱۰۰۰ کیلومتر راهو میاد پس عقل داره دیگ 

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

سلام عزیزم 

حتما پیگیری کن از طریق دادگاه ک اون خودش بیاد شهر شما بچه رو ببینه 

یا شرایطش بگو و اینکه بچع غریبگی کنه و نخاد بره گریه میکنه اون خودشم کلافه میشه 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره  مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

وایییی خواهر یعنی قبل از اینکه باهاش ازدواج کنی شناخت نداشتی؟؟؟

به حساب تحقیق کردیم اویل زندگی مون بدک نبود دیگه بعد از یکسال و من حامله بودم اون روشو نشون داد . من خیلی عاشقش بود یه زمانی . الان عیچی حتی متنفر هم نیستم . برام مثل یه‌سوسک چندش اور و کثیف 

بگو باید بیاد شهرمون ببره بچه رو.بعد هروقت که اومد بپیچون.مریضه.بستریه دور ازجون.با خانواده رفته سفر...

خسته میشه.دختر خاله منو اینجوری میکردن.دیگه اخرش بیخیال دیدن بچش شد.گفت نمیتونم زود زود این همه راهو برم شهر غریب

ببینید چون‌پدرشه بالاخره اونم دلش میخاد بچه شو‌ببینه دلیل نمیشه که با شما اونطوری رفتار میکرد الانم همون رفتار رو با بچه تون داشته باشه اگ‌واقعا به فکر انتقام بود این کارو نمیکرد مسلما کار بدتری میکرد 

و‌اینکه شما میتونی وکیل بگیری و به دلایل مختلف قانونی نزاری بچه رو ببره با خودش هر ماه اما باید بدونی حضانت بچه از ۸ سالگی به بعد با پدره و اگه این کارو نکنی ممکنه لج کنه ۸ سالش شد بره دادگاه و بچه رو ازت بگیره قانونی در هر حال بازم به خودت بستگی داره