niliammmmmm مدیر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1371 عنوان کیا از خانم ام البنین حاجت گرفتن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 39 پست چیکار کنم که تضمینی حاجت بگیرمدلم گرفته امشب 1404/09/12 | 22:11 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
witeroze عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4236 ان شاءالله خدابحق خانم ام البنین وخانم ام البنین بحق آقا امام حسین وقمربنی هاشم خدا دل ناشادت روشادک ... تو رو خدا برا منم دعا کن از ناراحتی و استرس قلب درد گرفتم لایککککککککک نکننننننننن 🙃
الله_یارم_باش عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 7594 ان شاءالله خدابحق خانم ام البنین وخانم ام البنین بحق آقا امام حسین وقمربنی هاشم خدا دل ناشادت روشادک ... خیلی ممنون از لطف و محبت و خوبی شما عزیز دلم 😭
khahare_sepi عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 9007 اینو الان تو اینستا دیدم فردا رو ب قبله می شینی ۹۰۰ تا صلوات میفرستی هدیه به خانوم امل بنین ۱۰۰ تا بعد از حاجت روایی مجربه ان شالله به خواسته ت برسی
naghmeh69 عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 268 انشالله همگی حاجت روا بشیم خانما برام دعا کنید شوهرم دست از طلاق برداره وبیاد دنبالم برا اشتی دیگه ر ... بشین بچسب به سوره ی مزمل ...فقط همینبعدش منو بیاد بیار و برای حاجت روایی م دعا کن
naghmeh69 عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 268 چی بگم آخهنمیدونم چیکارش کردن که سرد شده میگه جدا بشیم این زندگی رو نمیخوام در حالی که به شدت آدم با ... بیا من بگم بهتبشین مزمل بخونیکی از دوستان خانوادگی ما،نامزدش ولش کرده بود.خیلی جدی و ناگوارسوره مزمل رو پیشنهاد دادمو خدا رو شکر پارسال جشن گرفتن
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 16962 تو رو خدا برا منم دعا کن از ناراحتی و استرس قلب درد گرفتم چشم عزیزم خدا دل ناشادت شادوحال بدت خوب کند وغم وغصه ت روتواقیانوس فراموشی بریزد .....الهی آمین وبده حاجت ت را ودنیا بروفق مرادت باشد .....الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
witeroze عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4236 چشم عزیزم خدا دل ناشادت شادوحال بدت خوب کند وغم وغصه ت روتواقیانوس فراموشی بریزد .....الهی آمین وبده ... خدا بهت سلامتی بده عزیزمبخدا خیلی محتاجم ۳ ساله یه چشمم اشک و یه چشم خون ان شالله خدا یه نگاه به دل و نفس شما بکنه منم حاجت روا بشم لایککککککککک نکننننننننن 🙃
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 16962 خدا بهت سلامتی بده عزیزمبخدا خیلی محتاجم ۳ ساله یه چشمم اشک و یه چشم خون ان شالله خدا یه نگاه به دل ... ااااااااااالهی آمین لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4632 فدات تو رو خدا به این نیت ها دعام کنید واسم به اسم کاربریم من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک م ... عزیزم.من تو نمازم هر روز برات دعا میکنم.الهی که خودت و مادرت و خواهرت کنارهم عمرطولانی باسلامتی داشته باشید و حاجت روا باشید.اینو میگم😘♥️اینم گفتم که خیالت راحت باشه ی گناهکار همیشه دعات میکنه میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
الله_یارم_باش عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 7594 عزیزم.من تو نمازم هر روز برات دعا میکنم.الهی که خودت و مادرت و خواهرت کنارهم عمرطولانی باسلامتی داشت ... خیلی لطف میکنی مرسی عزیزم ممنونم مهربون😭😭😭