2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله همگی حاجت روا بشیم 

خانما برام دعا کنید شوهرم دست از طلاق برداره وبیاد دنبالم برا اشتی دیگه راهی نمونده 

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

منم مثل تو ام الان البته ما نامزدیم

عقدین؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

اره

مشکلتون سر چی هست

امشب به نیت حاجت روایی 

100مرتبه بگو 

ام البنین دخیل تم 

گرفتاروذلیل تم 

تاندهی جوابم 

دست ازتوبرندارم 

من بااین ذکر که ازاعماق وجودم بود حاجت گرفتم 

ان شاءالله بحق پسرش قمربنی هاشم بده حاجت همه را وغم واندوه ازدل همه پاک بشه......الهی آمین 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ببخشید میتونم بپرسم مشکلتون چی بودیا چقدر بزرگ بود

تاپیک هستم کامل

ببخشید میتونم بپرسم مشکلتون چی بودیا چقدر بزرگ بود

مالی بودوخیلی جزو محالات بود

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین