2777
2789
ان شاءالله خدابحق خانم ام البنین وخانم ام البنین بحق آقا امام حسین وقمربنی هاشم خدا دل ناشادت روشادک ...

تو رو خدا برا منم دعا کن از ناراحتی و استرس قلب درد گرفتم 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله همگی حاجت روا بشیم خانما برام دعا کنید شوهرم دست از طلاق برداره وبیاد دنبالم برا اشتی دیگه ر ...

بشین بچسب به سوره ی مزمل ...

فقط همین

بعدش منو بیاد بیار و برای حاجت روایی م دعا کن

چی بگم آخهنمیدونم چیکارش کردن که سرد شده میگه جدا بشیم این زندگی رو نمیخوام در حالی که به شدت آدم با ...

بیا من بگم بهت

بشین مزمل بخون

یکی از دوستان خانوادگی ما،نامزدش ولش کرده بود.خیلی جدی و ناگوار

سوره مزمل رو پیشنهاد دادم

و خدا رو شکر پارسال جشن گرفتن

تو رو خدا برا منم دعا کن از ناراحتی و استرس قلب درد گرفتم

چشم عزیزم خدا دل ناشادت شادوحال بدت خوب کند وغم وغصه ت روتواقیانوس فراموشی بریزد .....الهی آمین

وبده حاجت ت را ودنیا بروفق مرادت باشد .....الهی آمین

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
چشم عزیزم خدا دل ناشادت شادوحال بدت خوب کند وغم وغصه ت روتواقیانوس فراموشی بریزد .....الهی آمین وبده ...

خدا بهت سلامتی بده عزیزمبخدا خیلی محتاجم ۳ ساله یه چشمم اشک و یه چشم خون ان شالله خدا یه نگاه به دل و نفس شما بکنه منم حاجت روا بشم

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

خدا بهت سلامتی بده عزیزمبخدا خیلی محتاجم ۳ ساله یه چشمم اشک و یه چشم خون ان شالله خدا یه نگاه به دل ...

ااااااااااالهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
فدات تو رو خدا به این نیت ها دعام کنید واسم به اسم کاربریم من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک م ...

عزیزم.

من تو نمازم هر روز برات دعا میکنم.

الهی که خودت و مادرت و خواهرت کنارهم عمرطولانی باسلامتی داشته باشید و حاجت روا باشید.اینو میگم😘♥️

اینم گفتم که خیالت راحت باشه ی گناهکار همیشه دعات میکنه

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام