2777
2789
عنوان

الان کتاب چشمهایش بزرگ علوی رو تموم کردم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 59 پست
بجز اولی بقیه اش رو آره..اگه شازده احتجاب رو دوست داشتی پس احتمالا از دکترنون زنش را بیشتر از مصدق د ...

نه اینو نخوندم 

من بیشتر به نثر قدما علاقمند هستم مثل بهارستان جامی ، خواجه نظام‌الملک ، منشأت قائم مقام فراهانی ، گلستان سعدی 😍😍😍😍

عین القضات همدانی و ...

اما خب تو تاریخ معاصر عاشق هدایتم و گلشیری و مندنی پور 

تاریخ زبان فارسی و تاریخ ادبیات فارسی هم کتب مهمی هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط صادق هدایت

همه ی اثارشو خوندم همینطور کتاب‌هایی که دیگران در موردش نوشتن 

بهت پیشنهاد میکنم کتاب مصطفی فرزانه در مورد صادق هدایت نوشته بخونی

من خودم شخصیت صادق هدایت رو خیلی دوست دارم 

نه اینو نخوندم من بیشتر به نثر قدما علاقمند هستم مثل بهارستان جامی ، خواجه نظام‌الملک ، منشأت قائم م ...

دمت گرم بابا..واقعا کسی که نثر قدیم رو دوست داره و قدرش رو بدونه کم پیدا میشه..قدر خودت رو بدون👌

من هم عاشق نثر قدیمم ولی واسه رمان با ایرانیا زیاد ارتباط نمیگیرم😅

رشته ات انسانی بوده؟

دمت گرم بابا..واقعا کسی که نثر قدیم رو دوست داره و قدرش رو بدونه کم پیدا میشه..قدر خودت رو بدون👌من ...

نه قربونت برم 

من تا اول دبیرستان بیشتر نخوندم 

بابام نذاشت برم 

بعد پسر عموم که پژوهشگر هست 

از اون می‌پرسیدم 

همش ازش میخواستم بیاد خونمون 

دیگه اون برام کتاب میورد 

منم می‌خوندم تا اینکه پول مانتو و شلوار و لباس هامو میدادم کتاب 

وای دلم برا صائب تنگ شده 🥺🥺🥺

دمت گرم بابا..واقعا کسی که نثر قدیم رو دوست داره و قدرش رو بدونه کم پیدا میشه..قدر خودت رو بدون👌من ...

اصلا ما ایرانی ها تو هیچ چیز جدی نیستیم 

شما ببین بزرگترین مستشرقین اروپایی هستند 

ادوارد براون ، هنینگ  و.... هممممه خارجی هستند 

بعد به تبع اینها علامه قزوینی و... به کار ایرانشناسی نوین پرداختند 

اصلا ما ایرانی ها تو هیچ چیز جدی نیستیم شما ببین بزرگترین مستشرقین اروپایی هستند ادوارد براون ، هنین ...

واقعا تا اول دبیرستان خوندی؟ بعضی دیپلمه ها هم نمیدونن مستشرق یعنی چی دختر👌😍

البته اون مستشرقین هم اشتباهاتی دارن گاهی به ناحق ادب و آثار ما رو کوبیدن که بگن مال خودشون بهتره ولی حرفت درسته..وقتی آدم میبینه مثلا علامه قزوینی و هدایت میرفتن پیش همین اروپاییها درس میگرفتن یکم بهش برمیخوره😔

کاش واقعا رمان و داستانمون هم یه روز مثل ادبیات کهنمون حرفی واسه گفتن داشته باشه...

فداتشم 🤗 بهت درخواست دوستی میدم

قبول کردم دوست عزیز 😍

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

واقعا تا اول دبیرستان خوندی؟ بعضی دیپلمه ها هم نمیدونن مستشرق یعنی چی دختر👌😍البته اون مستشرقین هم ...

نه این مستشرقین واقعا خودشون رو ایرانی میدونستن

مثلا آقای ادوارد براون ، یا الکساندر دومناش توی خونشون از ترمه ، سفره ، معماری ایرانی ، و برای تزئینات از قلیون و چوپوق میذاشتن 

والتر برونو هنینگ یکی از بزرگترین هاست در زمینه مزدکیان و مانویان 

واقعا تا اول دبیرستان خوندی؟ بعضی دیپلمه ها هم نمیدونن مستشرق یعنی چی دختر👌😍البته اون مستشرقین هم ...

آره 

بعد شاهنامه که می‌خوندم 

یا مثلاً تو یه جمعی ازم سوال میپرسن و علمی جواب میدم با دلیل و منطق و استدلال های مکتوب 

بابام همش بعدش دعوا میکرد 

غر میزد

وای یه مدت راجع به هیتلر می‌خوندم فقط 😍😂

نه این مستشرقین واقعا خودشون رو ایرانی میدونستنمثلا آقای ادوارد براون ، یا الکساندر دومناش توی خونشو ...

نه کاملا..مثلا نولدکه و هگل گاهی همین شاهنامه و اسطوره های ایرانی رو تحقیر میکنن که بگن ایلیاد و اودیسه و اساطیر خودشون بالاتره..یا ادوارد براون گاهی نظریاتش به انصاف نیست الان تازه بعضیا جرات کردن نقدش کنن...

همیشه عاقبت بخیر و موفق باشی عزیزم💖

خوشحال شدم از همصحبتی ات💞