2777
2789
عنوان

شهریه مدرسه غیر انتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 63 پست
پس چیکار کنیم ماها میگیم غیر انتفاعی خوبه . امنه . :(

نه عزیزم واقعا اینطور نیست 

من نه برای خودم نه بچم راضی نیست

خواهرم پسرشو یکسال گذاشت غیرانتفاعی ناراضی بود برد دولتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم با حرفاتون کاملا موافقم خودم مخالف غیرانتفاعی هستماما چون پیش دبستانی بود مجبور بودممدرسه‌اش به ...

خب شما باید خوب تحقیق کنی منم پسرم سال دبگه کلاس اوله الان اسمشو سه تا مدرسه نوشتم همش دارم از بقیه میپرسم چجوریه راضی بودن یانه گفتم نهایت بردم دم در مدرسه از خانواده ها هم بپرسم

نه عزیزم واقعا اینطور نیست من نه برای خودم نه بچم راضی نیستخواهرم پسرشو یکسال گذاشت غیرانتفاعی ناراض ...

ممنون پس 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عع چه خوب خدا خیرا بده گفتی بهم 🌹

خاهش میکنم گلم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

منم با حرفاتون کاملا موافقم خودم مخالف غیرانتفاعی هستماما چون پیش دبستانی بود مجبور بودممدرسه‌اش به ...

اییی وای من عجبب

نمیشه عوض کنین پیش دبستانی شو؟؟

بچه انگیزه شو از دستت داره میده باید یه انگیزه یه خاطراتی خوبی تو ذهنش باشه که بخاد در اینده بره مدرسه

بعضیا من موندم وجدان ندارن ؟خیللیی مضخرفننن بعضیا

خدایی چه خبره برا مدرسه ۳۸ جا اینا پولارو بدین طلا دوروز دیگه دانشگاه شاید رشته ای که میخواد قبول نشد بفرستین خارج نه از دو طرف باخت بدین والا دانشگاه آزاد ام سالی ۳۸ نمیشه که میگین ۳۸ تازه کم کمشه

مگه پیش دبستانی دولتی هم داریم؟؟همه ی پیش دبستانی ها غیر دولتین

من تازه فهمیدم که سرای محله میشه برد یکی از مدارس دولتی هم پیش دبستانی گذاشته

حالا اگر راضی بودم اصلا مهم نبود من که نوشتم هزینه وسایل و لباسم دادم اما مسئله اینجاست بچم داره اونجا آسیب روحی می بینه دردم اینه

خدایی چه خبره برا مدرسه ۳۸ جا اینا پولارو بدین طلا دوروز دیگه دانشگاه شاید رشته ای که میخواد قبول نش ...

توی چه کشوری زندگی میکنی این قیمت ها یا برات زیاده یا خیلی کم حساب میکنی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من تازه فهمیدم که سرای محله میشه برد یکی از مدارس دولتی هم پیش دبستانی گذاشتهحالا اگر راضی بودم اصلا ...

من تاحالا ندیدم

همشون خصوصین

دوتا هستن قیمتشون کمه مثلا زیر نظر بسیج یا مسجد ولی مدرکشون مدرکه پیش دبستانی نیست

اینجا پیش از ۲۴با بالاست

اون ارزونترا ۱۲ ولی میگم حالت کلاس جانبی دارن نه آموزش های پیش

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃