2777
2789
عنوان

شهریه مدرسه غیر انتفاعی

430 بازدید | 63 پست

شهریه مدرسه غیر انتفاعی چجوری محاسبه میشه؟ میخوام بیارمش بیرون روان بچه رو داغون کردن پیش دبستانیه کلا دو ماهم نرفته یعنی قشنگ سوهان روح بچه شدن هیچ‌کس راضی نیست

من واسه دخترم ۳۸ دادم امسال

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بچه من میره پیش دبستانی غیر انتفاعی .

سخت میگیرن 

اما من راضی ام .

پایه قوی باشه  . مدارس دولتی اینطور نیستن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه من میره پیش دبستانی غیر انتفاعی .سخت میگیرن اما من راضی ام .پایه قوی باشه . مدارس دولتی اینطور ...

سخت گیری خوبه اما آسیب روحی روانی بحثش فرق داره

هر روز تهدید می‌کنن بچه‌هارو

مثل پادگان می‌مونه

اینجام گفته ۳۰ولی نخوام دیگه بره نباید شهریه بدم دیگه درسته؟

یعنی چی؟ 

الان غیر انتفاعی میره؟ نمیخای بفرستیش دیگه؟؟ 

چرا باید نصفشو فک‌کنم بدی 

قرار داد امضا کردی؟

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بچه من میره پیش دبستانی غیر انتفاعی .سخت میگیرن اما من راضی ام .پایه قوی باشه . مدارس دولتی اینطور ...

دوست من بچشو فرستاد غیرانتفاعی شهریه‌ش ۱۲۰ میلیون. معلمشون خیاط بوده قبلا. آوردنش معلم کلاس دوم شده.

اصلا تو غیرانتفاعی نظارتی رو معلما و سابقه‌ و مهارتشون نیست. 

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

اونایی ک میگن فرقی نداره

یا غیردولتی بده

احتمالا خودشون تجربه نکردن

یا از نزدیک ندیدن 🦦🦦

ک میگن فرق نداره

گذشت دورانی ک مدرسه برا معلمش انتخاب میکردی

الان باید بشینی نگاه کنی

بچتو کجا میفرستی لای چه بچه هایی

خانواده هاشون کین!؟؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دوست من بچشو فرستاد غیرانتفاعی شهریه‌ش ۱۲۰ میلیون. معلمشون خیاط بوده قبلا. آوردنش معلم کلاس دوم شده. ...

درسته  اینطوریه . ولی دولتی هم رسیدگی نمیکنن . 

خودم مدرسه دولتی یه عمر درس خوندم . اما راضی نبودم هیچ وقت

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

درسته اینطوریه . ولی دولتی هم رسیدگی نمیکنن . خودم مدرسه دولتی یه عمر درس خوندم . اما راضی نبودم هی ...

من ۱۲ سال دولتی بودم. رتبه برتر تجربی شدم. به نظرم بیشتر به خود بچه برمیگرده چقدر تلاش کنه و علاقه نشون بده

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
هیچوقت با غیر دولتیا کنار نیومدم😑

دقيقا

همه فکر می‌کنن پول میدی هر کاری بخوای می‌کنی

ولی من پول میدم هر رفتاری دلشون میخواد با خودم و بچم می‌کنن

یعنی برای هر کی تعریف می‌کنم میگن چرا هیچی نمیگی 

دیگه انقدر معلمشون بد جواب داد و بد صحبت کرد صبرم تموم شد

انگار خطایی جنایتی کردم 😑

سخت گیری خوبه اما آسیب روحی روانی بحثش فرق دارههر روز تهدید می‌کنن بچه‌هارومثل پادگان می‌مونه

عه چه بد و سخت.

تعویض کن مدرسه اش رو.  

یعنی چی؟ الان غیر انتفاعی میره؟ نمیخای بفرستیش دیگه؟؟ چرا باید نصفشو فک‌کنم بدی قرار داد امضا کردی؟

نه عزیزجان هیچی امضا نکردم پرونده دادم 

۵ تومنم پول دادم

دیگه نمیخوام اینجا بره

میخوام بیارمش بیرون

میگم برم بهشون بگم نصف پولو می‌گیرن؟ چجوریه؟