2777
2789

شاید قاتل ادیب فروتن باشه واسه اینکه مانع ازدواج نسرین و خسرو بشه. بنظرم پول داده به بهمن تا بهمن گردن بگیره بعدم خودش فراری اش داده

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگه سریالش؟

نه خیلی.  جنایی دیگه ولی خیلی یکنواخت. 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من فقط ب اون شک دارم چون یکهو رفت سمت خانواده تابان و تلاش کرد ک مهیار قاتله ثابت کنه نمی‌دونم چرا م ...

منم اول بهش شک داشتم بعدش با خودم گفتم زارع و همه بهش شک میکنن احتمالا قاتل یه شخصیه که دور از ذهنه

قسمت جدید که امروز اومد چیز حساسی نداشت؟

داشت.  ببین

منم اول بهش شک داشتم بعدش با خودم گفتم زارع و همه بهش شک میکنن احتمالا قاتل یه شخصیه که دور از ذهنه

ن بنظر من همونه باز شوهرم گاهی میگه نکنه مامان تابان باشه خخخ ک این نیی

عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

ن بنظر من همونه باز شوهرم گاهی میگه نکنه مامان تابان باشه خخخ ک این نیی

اره من به اونم شک کردم چون خیلی سعی میکرد به خسرو نزدیک بشه ولی این خیلی احتمالش ضعیفه بالاخره مادره

اره من به اونم شک کردم چون خیلی سعی میکرد به خسرو نزدیک بشه ولی این خیلی احتمالش ضعیفه بالاخره مادره

اره مادره فقط زارع میمونه...ولی راسی پژمان جمشیدی ازش خواستگاری کرد

عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️