2777
2789
عنوان

میشه نی نی یار رو تگ کنید

333 بازدید | 44 پست

@yasnaaaakord‍  این خانوم بمن تهمت زده که کاربری دوم یه نفرم

نی نی یار میشه لطفا ای پی منو چک کنی؟ خواهش میکنم🙏

به خاطر تهمتی که ایشون بهم زد از استرس دستام خیس عرق شد. رفتم کامنتای اون تایپکو دیدم در موردم شوکه شدم 

خواهش میکنم پیگیری کنید 🥲🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@yasnaaaakord‍ 

فورا یه مدرک ارائه کن تا بفهمم این تهمتی که زدی از کجا در اومده؟

نمیشه انقدر پست و کثیف باشی که بیای کاربری منو تو یه تایپک پرپازدید تگ کنی اونم بدون هیچ دلیلی و بقیه ام باور کنن

@niniyar‍ عزیزم لطفا ای پی منو اون خانم رو چک کن🙏🥲دستام از استرس داره میلرزه.

اروم باشششش، چرا انقدر مجازی و جدی میگیرین؟؟ یه چیزی گفته دیگه چرا اینجوری خودتو اذیت میکنی؟؟ 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

اروم باشششش، چرا انقدر مجازی و جدی میگیرین؟؟ یه چیزی گفته دیگه چرا اینجوری خودتو اذیت میکنی؟؟

به خاطر تهمتی که بهم زد کاربرا رفتن تایپکامو دیدن  مسخرم کردن

یک ساعته حالم بده امیدوارم اون کاربر تاوان تهمتی که زدو بده چون شدید گند زد به روزم و روحیم

به خاطر تهمتی که بهم زد کاربرا رفتن تایپکامو دیدن مسخرم کردنیک ساعته حالم بده امیدوارم اون کاربر تا ...

اروم باش فداتشم، برات مهم نباشه نی نی یار تگ کن رسیدگی میکنه، اینجا کسی تورو نمیشناسه که به خاطر حرف دو سه نفر انقدر حال خودتو بد کنی 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

اروم باش فداتشم، برات مهم نباشه نی نی یار تگ کن رسیدگی میکنه، اینجا کسی تورو نمیشناسه که به خاطر حرف ...

خدانکنه عزیزم🎀🥲

رسیدگی میکنه واقعا؟ اگه چک نکنه تا صبح خوابم نمیبره

خدانکنه عزیزم🎀🥲رسیدگی میکنه واقعا؟ اگه چک نکنه تا صبح خوابم نمیبره

نمیدونم عزیزم تگ میکنم برات شاید نگاه کرد و رسیدگی کرد

@niniyar‍ 

@niniyar‍ عزیزم لطفا ای پی منو اون خانم رو چک کن🙏🥲دستام از استرس داره میلرزه.

چنین امکانی نداریم تاپیک رو قفل کنین و به این مسائل بها ندید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

استرس؟برین بهش بابا استرس چیه مگه شاه یا وزیرچ خری بوده

کلا حالم بد میشه وقتی میرم تو حاشیه 

اون خانم با این کاری که کرد کلی انرژی منفی دریافت کرد امیدوارم کارما رو در واکنش این کارش تجربه کنه