2777
2789
عنوان

بدون ارایشم خوشگلید

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 35 پست

من هیچ وقت ارایش نمیکنم ولی در صورتی ک همه فک میکنن کلی کرم زدم و رژو ....

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه واقعا تعارف چرا 😂 بالا ابروم خالیه میکشم همیشه ابروم حالت میگیره وقتی از حموم در میام خیلی زشتم بنظر خودم . 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من آرایش چندانی نمیکنم 

فقط خط چشم و رژ 

بدون ارایشممم همینه 

و اینم بگم یه نگاه به امضام بنداز ببین کیم 😅

خوشگل چه با آرایش چه بی آرایش خوشگله

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

من کاملا شبیه الانای علیرضا خمسه ام باموهای فر 

اصلا آرایش نمیکنم قیافمو خیلی دوست دارم و همه بهم میگن خیلی کمتر از سنت نشون میدی 

یکمم کک و مک دارم و دماغم کج و کوله اس و چشامم ریزه و ابروهام کوتاه و شکستگی داره پوستمم سبزه اس ولییییییی مثل ماه میمونم طبیعیه طبیعیم 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

نه واقعا تعارف چرا 😂 بالا ابروم خالیه میکشم همیشه ابروم حالت میگیره وقتی از حموم در میام خیلی زشتم ...

روغن کرچک امسال جهانی شده

اسم انگلیسیش یادم رفته😂 اما همه سایتای خارجی دارن پیشنهاد میکنن و زیرشونم پر از نظرات مثبت کساییه که نتیجه گرفتن

همه نتیجه گرفتن همههههه

اما باید درست بزنی

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

خب ارایش کارش همینه ولی من قیافه خودم رو بدون ارایش هم خیلی دوست دارم شوهرمم همین نظر داره واسه همین زیاد ارایش نمیکنم تو خونه گه گاهی واسه تنوع 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
روغن کرچک امسال جهانی شدهاسم انگلیسیش یادم رفته😂 اما همه سایتای خارجی دارن پیشنهاد میکنن و زیرشونم ...

عزیزم ازمن کلا نداره ازاول مو نداشته تاثیر داره براش؟ چون میخوام روغن بگیرم برا شکمم اونم بخرم 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

عزیزم ازمن کلا نداره ازاول مو نداشته تاثیر داره براش؟ چون میخوام روغن بگیرم برا شکمم اونم بخرم

آره تاثیر داره

من استفاده کردم

گرونم نیست

فقط حتتتتما اصلشو بگیر و طبیعی

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

وایی خیلی زشتن،مخصوصا فصل اول الهه بدون ارایش خیلی زشت بود،طنازم همینطور ،اونموقع که میدیدم اعتماد ب ...

بهار نگار کیمیا و ترانه خوشگلن دیگ

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون