2777
2789
عنوان

بدون ارایشم خوشگلید

219 بازدید | 35 پست

اخه حتی تو عشق ابدیم دخترا بدون ارایش خیلی خوشگل نیستن معمولیه قیاقه هاشون شما چجورید

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر من خوشگلی و زشتی یه چیز نسبیه
همیشه مطلقا زشت یا خوشگل نیست ادم
بعضی موقع ها با ارایش هم خوب نمیشم و بعضی موقع ها هم با بدون ارایشم خوبم

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

من ارایش نمیکنم زیاد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

کلا بدون آرایشم خیلی خوبه 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

ندیدم کسی بی آرایش خوشگلتر از با آرایشش باشه .قطعا ک ارایش برای زیباتر شدنه .حتی در حد یه ضدافتاب .حالا یسریا بطرز عجیبی زشتتر میشن ک بنظرم بلد نیستن 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

خدایی بدون آرایش خیلی خوبم

نمیدونم شایدم نباشم اما خودم اینجور فکر میکنم چند نفری هم بهم گفتن

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥