2777
2789

خدایا کمک دلتنگم

مت با این بهرام افشاری برنامه داشتم

۶ میلیون دادم رفتم ساری و مشهد ببینمش 

به قرآن مجید گدای کنار خیابون بود میخواستم گناه من چیه که عاشقم پیام بدم یا نه تروخدا بگید

۴ سانس رفتم عکسم گرفتم شماره تهیه کننده و رفیقش کا همون هست رو دارم بهش بگم به بهرام بگه دوسش دارم خدایا یه موقعی ۵۰۰ تا تاپیک زدم که دوستم میخواتش ولی دروغ بودم خودم میخوام کمک دوست دارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😏😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بخدا اگه گدای سر چهاره هم بود میخواستم

خدا به دادم برسه خیلی سختمه محض اطلاع تازه رفتم تو ۲۰.  من از تیر ماه دوسش دارم براش تاپیک میزنم از تهیه کننده شمارشو گرفتم محمد قدس خیلی هوله بدم میاد ازش مجبورم بهش پیام بدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمودین مارو دیگه😑😑😑

یکی عاشق مهدی احمدونده یکی هوتن شکیبا یکی بهرام افشاری یکی دکتر ایزدپناه

حداقل یکم سلیقتونو ارتقا بدین

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

فهمیدیم خودت میخوایش نه دوستت با خودش یعنی عکس گرفتی .یاد مصاحبه اشوان خواننده میگفت یه طرفدار داشتم هر کنسرتی که داشتم میومد اخر کنسرت میومد عکس میگرفت باهام اخر بهش گفتم اخه همش یه شکل بر ای چی هی عکس میگیری 

من چقدر احمقم هر سری تاپیک رو باز میکنم

موستوجبیم که نتمون به فنا بره🤦‍♀️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اگر اینقدر علشقشی واقعا پیام بده 

چرا که نه!؟ 

نهایتش اینه پست میزنه 

اما دیگه تکلیفت با خودت مشخص میشه 

شانستو امتحان کن دختر 

بااعتماد بنفس جلو برو

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩