اینکه تو ذهنت همیشه یه ادمو قضاوت کنی بش شک کنی و هرچی محبت کنه بهت بد تفسیر میکنی و لحظه ای هم نمیتونی بش اعتماد کنی البته بگم که من از این آدم رنج ها کشیدم
تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببینید ، مفهوم گناه ، خروج یک میل از حالت طبیعی و عادی هست ، این تعریف روانشناختی هست نه دینی ، خودت ببین ، آیا این احساس از نظر عامی ، کمی یا فزونی داره یا نه . در فلسفه چینی به جای مفهوم گناه ، از اصطلاح خروج از تعادل استفاده میشه . ببین این حس تعادل لازم رو داره یا نه
ولی در نفس شما تاثیر میذاره و قلب شما رو آلوده میکنه
بحث قلب خودش طولانیه
اگر اون شک رو بیان کنی جایی صحیح باشد میشه غیبت
غلط باشد میشود تهمت
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد