2777
2789
عنوان

معلمی که بچه مو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 2324 بازدید | 140 پست

بچه هاتون رو ایقد پررو بار نیارید، آینده ب مشکل میخورن، چرا وقتی همه موافقت کردن که درسشون بده یه نفر، این ساز مخالف زده، مینشست ولی گوش نمیداد، مگه میشه بخاطر یه نفر، کل کلاس بهم بریزه، نسل گذشته چقدر مودب بودن، این نسل تنها کاری ک بلدن فحاشیه، بخاطر تربیت ما والدین، کمی حرف شنوی لازمه، درآینده حرف خودتم گوش نمیده چون مخالفت رو یاد میگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هاتون رو ایقد پررو بار نیارید، آینده ب مشکل میخورن، چرا وقتی همه موافقت کردن که درسشون بده یه نف ...

جمع نبندین. 

بچه ها هم مثل پدر و مادرا فرق دارن با هم.

و هیچ بچه ای اگه پدر و مادرش فحاش نباشن، فحش نمیده

بچه هاتون رو ایقد پررو بار نیارید، آینده ب مشکل میخورن، چرا وقتی همه موافقت کردن که درسشون بده یه نف ...

خانم محترم این پرویی نیست نظرشو اعلام کرده ساعت اخر کلاس بوده از الان بگم تو سری خور باش هر کی هر چی گفت بله بگو نمیشه که خسته بوده درسم بلد بوده گفته من نمیخوام نظرشو بیان کرده بچه من فش نداده همون معلم بی نزاکت به من فش داد منم ج‌ابشو دادم بچه اینقدر از اون ظالم ترسیده که رنگ باخته به خاطر اظهار نظر بعدشم نظم کلاس در نیم ساعت اخر بهم نمیخوره میتونستن بگن تو بشین گوش کن نقاشی بکش بی صدا

فقط برین آموزش و پرورشالبته اگر مدیر وکادر مدرسه پشت این خانم معلم عقده ای باشن مجبورین مدرسه ی دخ ...

مگه لشکر کشیه پشت هم در بیان امکان عوض کردن مدرسه هم ندارم مگه کشکه اونا برن من چرا برم جالبه هم بدرفتاری کنن هم صدامون در نیادو از مدرسه بریم نمیشه که باید تنبیه و ادب بشه تنها من نیستم که با همه اونجور برخورد میکنه منتهی بقیه لالن من نمیتونم لال بشینم از فردا سر بچه عقده های زندگیشو خالی کن من برم رو بقیه اینکارو میکنه بلاخره باید حل بشه