2777
2789
عنوان

معلمی که بچه مو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 2324 بازدید | 140 پست
اره من مادرشم زحمتشو میکشم نمیزنم اون که هیچ کاری برا بچه نمیکنه غلط کرده وقتی گناهی نداره دست بلند ...

حتماااا بخاطر روح آسیب دیده بچه کوتاه نیا.اینا راه‌هایی ک گفتم روندشه بابام قاضی هستش رونده اینه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم از رو‌کم سنس یا بی اطلاعی داری اینارو به اسی میگی یا میخوای اسی تو‌درد سر بیفته!!!یا شایدم ج ...

نه میگم حتما قصاص کنه. حالا مدل قصاص کردنو باید ببینه چجوریه سرچ کنه. ما که علامه دهر نیستیم. من میگم نگذره و تا قصاص نکرده ول نکنه. جزئیاتش رو باید سرچ کنه. من باشم مدرسه رو روی سرم میذارم تا اون معلم اخراج بشه چون صلاحیت نداره و بچه های معصوم گناه دارن زیر دست یه آدم روانی بمونن

شنبه میرم مدیر قبلی گفت شگایت تو کلانتری نه برو بازرسی فک کنم راه خوب همینه حسابی پروندش و خراب میکن ...

برای این چیزا نباید رفت کلانتری که

اگه‌میخوای از نظر کاری توبیخ بشه مثلا میان یک چهارم حقوق رو کم‌میکنن برای ۴ماه مثال زدم

یااینکه توی‌پرونده اش درج بشه پست بالاتر بهش نمیدن تاابد تو‌پروندشه و.....

من‌پدرم سالها توی بازرسی و‌حراست بوده  میگه که باید بری حراست و بازرسی اموزش و‌پرورش از این طریق

اگه در حد دیه و اسیب بوده خب که نبوده مال شما اونوقت هم کلانتری هم بازرسی و حراست اموزش پرورش 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم از رو‌کم سنس یا بی اطلاعی داری اینارو به اسی میگی یا میخوای اسی تو‌درد سر بیفته!!!یا شایدم ج ...

والا منم از نظرات این کاربر خیلی تعجب کردم..... یا واقعا نمیدونه چی میگه یا اینکه می خواد توی دردسر بندازتش 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه میگم حتما قصاص کنه. حالا مدل قصاص کردنو باید ببینه چجوریه سرچ کنه. ما که علامه دهر نیستیم. من میگ ...

ببخشید رک‌میگم ولی حرفاتون فقط از روی احساسات بود مثلا قاشق داغ ببر بذار رو فکش!! برو بزنش

داداششت ببر بزنتش و‌....اولا قصاص بقول شما برابر اون کار

فکش رو گرفته این خانومم فکش رو گرفته دیگه!!!! بعدشم مگه ما قاضییم که راه بیفتیم تو شهر هی قصاص جاری کنیم اینجور سنگ رو سنگ بند میشه؟ الان حق بااین خانم و بچشه و خداروشکر از نظر جسمی اسیب جدی ندیده ولی این خانم بره بزنه طرف رو بلایی سرش بیاد اونوقت باید دیه معلم رو‌بده و‌حق بچشم ناحق بشه و تازه بیفته دنبال رضایت‌گرفتن از همچین‌معلم بیشعوری

مادرِ و قطعاااا ناراحت بچه اش ولی باید راه درست رو‌بره نه دردسر درست کنه برا خودش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه میگم حتما قصاص کنه. حالا مدل قصاص کردنو باید ببینه چجوریه سرچ کنه. ما که علامه دهر نیستیم. من میگ ...

قربون تو میدونم ادم حرصش که بگی ه دلش میخواد از رو طرف رد بشه طرف و اسفالت کنه درک کردم حرفات و ولی بعضی کارا صلاح نیست ممنونم له خاطر همدردیت خواهر گلم 

والا منم از نظرات این کاربر خیلی تعجب کردم..... یا واقعا نمیدونه چی میگه یا اینکه می خواد توی دردسر ...

همین بخدا

هیچ بعید نیست یکی از رو شیطنت بخواد اسی بدتر تو‌دردسر بیفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید رک‌میگم ولی حرفاتون فقط از روی احساسات بود مثلا قاشق داغ ببر بذار رو فکش!! برو بزنشداداششت بب ...

اره دقیقا وگرنه بدهکار میشم باید دیه شم بدم اخرم ادم بده میشم شما درست میگی به اونجور ادمی دست بزنی ادم بدبخت میشه 

اره دقیقا وگرنه بدهکار میشم باید دیه شم بدم اخرم ادم بده میشم شما درست میگی به اونجور ادمی دست بزنی ...

اروم و محترمانه و کاملااال قاطع پیگیر حق بچه ات باش

الان دیگه دوره این رفتارا گذشته و خیلی حساسن روی این موضوع

حتی شما ممکن متوجه تنبیه اون معلم نشید ولی قطعاااااا اقدام‌میکنن میگم حداقل ترین‌کار درج‌توی‌پرونده و‌کم شدن حقوق برای چند ماهه

البته چیزای خیلی بیشتریم هست ولی کمترینش اینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40