2777
2789
عنوان

معلمی که بچه مو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 2324 بازدید | 140 پست
خدا حفظش کنه کوچولو تو ایشالا که سرت نیاد عزیزم چند نفری ام اومدن از دپستان نوشتن شکایت کن شکایتم تو ...

ممنون عزیزم. 

آفرین. آره هم برو آموزش پرورش هم کلانتری هم پلیس به اضافه ده. چن تا شکایت نامه تنظیم کن و دادگاه هم شکایت نامه بنویس با عنوان کودک آزاری. تا در سامانه سنا ثبت بشه. 

جلو خونش میشه مزاحمت همون مدرسه دستم بند نشه هرروز میرم دادو بیداد میکنم

آفرین خودت عاقلی ..... تو چاهی که بقیه می کنن نمیفتی 👍👌

بهترین کار رو هم داری میکنی 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی این رفتار از یه آدم فرهنگی خیلی بعیده 😵‍💫سنشون بالاست؟

دقیفا حرفم همینه ادم فرهنگی باید با فرهنگ باشه نه بیشور نه بابا جوونه هرروزم ده کیلو ارایش میکنه میاد انگار عروسی باباشه

بی شرف روانی بچه بجز درد جسمی بهش برخورد خورد شد.حتمااا پیگیری کن پدرشو در میارن.تو شهر ما ی ناظم ی ...

اره من مادرشم زحمتشو میکشم نمیزنم اون که هیچ کاری برا بچه نمیکنه غلط کرده وقتی گناهی نداره دست بلند میکنه

دیه چرا؟ این قصاص هس عزیزم‌. مگه اون فک بچه تو فشار نداده. من باشم داداشمو میبرم گولاخه قشنگ با دستش ...

نمیدونم از رو‌کم سنس یا بی اطلاعی داری اینارو به اسی میگی یا میخوای اسی تو‌درد سر بیفته!!!

یا شایدم جایی دیگه زندگی میکنی که مردم خودشون‌میفتن تو خیابون قصاص‌میکنن!!!!

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂😂😂😂👌👌👌اگه اشتباهی کرده بود نمیسوختم ولی نه شلوغ کرده نه چیزی ...

اشتباهم می‌کرد حق نداره بزنه و باید طبق قانون قصاص بشه. حالا جزئیات قانون رو من نمیدونم. پیگیری کن ببین چجوری میتونید قصاص کنین. ببین از راهکارای ما کدومش قانونیه.

آفرین خودت عاقلی ..... تو چاهی که بقیه می کنن نمیفتی 👍👌بهترین کار رو هم داری میکنی

اره بیگدار به اب زدن خود ادم مقصر میشه بعدش میسوزه باید سنجیده عمل کنم دست دوستای گلمم درد نکنه نظراتشون برام لازم بود 

من بچه ندارم ولی اگه بود میگفتم بیشتر بزنش

۴۰ سالت هست؟ کاش عقل هم به اندازه سن شناسنامه رشد می کرد واقعا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊