سلام خانما امروز دخترم با گریه اومد که معلما جلسه داشتن نماینده رو گذاشتن کلاس به ما دوباره درس بده همه موافقت کردن من گفتم نه من نمیخوام بلدم. نماینده معلم ورزش که خودش خودشو کرده ناظم اومده فک بچه رو کشیده فشار داده گفته بی تربیت پروندتو میدم دستت رفتم سراغش که مگه چه کار بدی کرده بچه که اینجور رفتار کردی بیشتر پرید بهم با خود منم کنتاکت کرد بعد شروع کرد به فش دادن منم فششو برگردوندم به خودش بی شخصیت خلاصه تصمیم گرفتم شکایت کنم ازش بعضی ها میگن شکایت کن بعضی ها میگن به بازرسی بگو کسی همچین اتفاقی افتاده براش کدوم کارو کرده به نظرتون چه روشی مناسبه برای سر جاش نشوندن همچین ادمی ....
خدا حفظش کنه کوچولو تو ایشالا که سرت نیاد عزیزم چند نفری ام اومدن از دپستان نوشتن شکایت کن شکایتم تو ...
ممنون عزیزم.
آفرین. آره هم برو آموزش پرورش هم کلانتری هم پلیس به اضافه ده. چن تا شکایت نامه تنظیم کن و دادگاه هم شکایت نامه بنویس با عنوان کودک آزاری. تا در سامانه سنا ثبت بشه.
آفرین خودت عاقلی ..... تو چاهی که بقیه می کنن نمیفتی 👍👌
بهترین کار رو هم داری میکنی
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
😂😂😂😂😂😂👌👌👌اگه اشتباهی کرده بود نمیسوختم ولی نه شلوغ کرده نه چیزی ...
اشتباهم میکرد حق نداره بزنه و باید طبق قانون قصاص بشه. حالا جزئیات قانون رو من نمیدونم. پیگیری کن ببین چجوری میتونید قصاص کنین. ببین از راهکارای ما کدومش قانونیه.
۴۰ سالت هست؟ کاش عقل هم به اندازه سن شناسنامه رشد می کرد واقعا
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊