سلام خانما امروز دخترم با گریه اومد که معلما جلسه داشتن نماینده رو گذاشتن کلاس به ما دوباره درس بده همه موافقت کردن من گفتم نه من نمیخوام بلدم. نماینده معلم ورزش که خودش خودشو کرده ناظم اومده فک بچه رو کشیده فشار داده گفته بی تربیت پروندتو میدم دستت رفتم سراغش که مگه چه کار بدی کرده بچه که اینجور رفتار کردی بیشتر پرید بهم با خود منم کنتاکت کرد بعد شروع کرد به فش دادن منم فششو برگردوندم به خودش بی شخصیت خلاصه تصمیم گرفتم شکایت کنم ازش بعضی ها میگن شکایت کن بعضی ها میگن به بازرسی بگو کسی همچین اتفاقی افتاده براش کدوم کارو کرده به نظرتون چه روشی مناسبه برای سر جاش نشوندن همچین ادمی ....
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
والا من یادمه خواهرم میگف تو مدرسه پسرمتقصیر یه بچه دیگه بوده.معلم اشتباه گرفتهبه اشتباه زده بوده تو ...
فک بچه رو جوری فشار داده دوساعت بکوب گریه کرد رفتم مدرسه فک خودشو فشار دادم گفتم ببین خودت خوشت میاد انگار نه انگار معلم و ناظمن در حد عروسی ارایش میکنن اخلاق هم ندارن