2777
2789

خودکشی ام درد نداشته باشه، بعدش اون دنیا خیلی دردناکه ولی، اونو میخای چیکار

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه تحمل هیچی از این زندگیو ندارمخیلی دوست دارم زندگی کنم ولی خانواده ها نمیفهمن

دردمون مشترکه چون نسل ها با هم فرق دارن ممکنه نتونن نوجووناشونو درک کنن و این دلیل بر خودکشی نمیشه😂❤️

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

دردمون مشترکه چون نسل ها با هم فرق دارن ممکنه نتونن نوجووناشونو درک کنن و این دلیل بر خودکشی نمیشه😂 ...

شما جای من نیستیک ه درک کنی اینو

اصلا رزطی نداره من از بچگی فقط مورد تمسخر توسط خانوادم قرار گرفتم و به کاراییی باهام کردن که ای کاش مرده بودم 

به خدا از تحمل این خانواده خسته شدم

به همون خدا قسم اون دنیا سخت تر از تحمل خانواده ات هست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شما جای من نیستیک ه درک کنی اینواصلا رزطی نداره من از بچگی فقط مورد تمسخر توسط خانوادم قرار گرفتم و ...

اره خب قطعا من از مشکلاتی که برات پیش اومده بی خبرم کلی گفتم😁❤️

صبر داشته باش پایان شب سیه سپید است

اره خب قطعا من از مشکلاتی که برات پیش اومده بی خبرم کلی گفتم😁❤️صبر داشته باش پایان شب سیه سپید است

نمیدونم خودتون بچه همسن و سال من دارین یا نه ولی به گوش خانواده ها برسونید اسن بچه به خواست خودش نیومده این دنیا و حقی که خدا بهش داده برای ازاد زندگی کردن رو ازش نگیرین و اینکه سر چیزای الکی دینهمه فشار روانی وارد نکنی

نمیدونم خودتون بچه همسن و سال من دارین یا نه ولی به گوش خانواده ها برسونید اسن بچه به خواست خودش نیو ...

اره واقعا درک میکنم یسری از خانواده ها فشارای بیخود و بی جهت به بچه هاشون میارن درصورتی ک اصلا لزومی نداره 

نوجوونه دیگه به تفریح نیاز داره به بیرون رفتن نیاز داره