2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودتون بگیرید

البته اونام دارن ولی توی اون موقعیت میکنن تو پاچتون

ما جام های عسلمون که بایستی تشریفات میاورد، توی دفتر تشریفات جا موند و یادشون رفت بیارن

۷، ۸ سال پیش تو محضر دو تا جام عسل یه ملیون ازمون گرفتن تو😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بستگی به محضرش داره 

بعضیاشون دارن 

ولی اکثرا همه خودشون میگیرن چون ممکنه محضر نداشته باشه

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

خودتون بگیریدالبته اونام دارن ولی توی اون موقعیت میکنن تو پاچتونما جام های عسلمون که بایستی تشریفات ...

چقد زیاااد گرفتن 

من واسه راحتی میگم حوصله ندارم بگیرم آماده کنم گفتم اونجا باشه دیگ دردسر نشه چون خیلی کار داریم ب اونا نمیرسیم