من ی بار تابستون هوا گرم شالمو انداختم سرم و گردنم گیدا بود مانتو هم داشتما مادرشوهرم ابرو برام نزاشت رفت اومد گفت گردنت رو بپوشون اونقد گفت آخرش از حرص شالمو کشیدم پایین اونم شوهرم پر کرد اومد منو زد دستش درد نکنه آخرتش آباد
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
نه والا . همیشه تیشرت و شلوار میپوشم. تازه شلوارام همیشه بگ یانیم بگ. تیشرتامم گشاد و تقریبا بلند که روی باسنم رو بپوشونه. خیلی معذبم بخوام جذب بپوشم چه شلوار چه تیشرت
وا نامحرم هم بود؟اینا دیگه کی هستن اینقد عقب موندن چطور مهرتو اجرا نذاشتی
نمیدونی این زن چیا به روزم نیاورده هرباری که نماز میخونم سر سجاده با یادآوری کاراش اشکام سرازیر میشه خدا خودش دید. ی رژ زدن برام شده بود حسرت. الانم نمیزاره لباس بخرم با لباس تابستونی میگردم تو خونه
چرا موندی؟منم شرایطم افتضاح تصمیم دارم برم چند ماه دیگه کمتر از ۱سال دیگه میرم
کجا برم؟ اگه شرایط مهیا بود ی ثانیه هم نمی موندم
کاری ازم برنمیاد با زنیکه قطع رابطه ام اما بازم شوهرمو پر میکنه عصری شوهرم باهام خدافظی کرد رفت بیرون و خونه مادرش وقتی اومد با من حرف نمیزنه منم حسابش نمیزارم خستم