2777
2789
عنوان

جلو پدرشوهرتون شلوارک میپوشین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 5343 بازدید | 143 پست

من ی بار تابستون هوا گرم شالمو انداختم سرم و گردنم گیدا بود مانتو هم داشتما   مادرشوهرم ابرو برام نزاشت رفت اومد گفت گردنت رو بپوشون اونقد گفت آخرش از حرص شالمو کشیدم پایین اونم شوهرم پر کرد اومد منو زد دستش درد نکنه آخرتش آباد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پدر شوهر محرمه ولی من چون جلو پدر خودم نمیپوشم جلو پدر شوهرمم قطعا نمیپوشم 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

من بهترین لباسامو خونه پدر شوهر میپوشم

اصلا چیزای دم دستی نمیپوشم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
وا نامحرم هم بود؟اینا دیگه کی هستن اینقد عقب موندن چطور مهرتو اجرا نذاشتی

نمیدونی این زن چیا به روزم نیاورده هرباری که نماز میخونم سر سجاده با یادآوری کاراش اشکام سرازیر میشه خدا خودش دید. ی رژ زدن برام شده بود حسرت. الانم نمیزاره لباس بخرم با لباس تابستونی میگردم تو خونه 

من تو خونه خودمم نمیپوشم 

خداییش سردتون نمیشه؟  زمستون و پاییز که سرده 

بهارم که بازم سرده تابستونم که کوار روشن میشه بازم سرده

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
نمیدونی این زن چیا به روزم نیاورده هرباری که نماز میخونم سر سجاده با یادآوری کاراش اشکام سرازیر میشه ...

چرا موندی؟منم شرایطم افتضاح تصمیم دارم برم چند ماه دیگه کمتر از ۱سال دیگه میرم

...

چرا موندی؟منم شرایطم افتضاح تصمیم دارم برم چند ماه دیگه کمتر از ۱سال دیگه میرم

کجا برم؟ اگه شرایط مهیا بود ی ثانیه هم نمی موندم 

کاری ازم برنمیاد با زنیکه قطع رابطه ام اما بازم شوهرمو پر میکنه عصری شوهرم باهام خدافظی کرد رفت بیرون  و خونه مادرش وقتی اومد با من حرف نمیزنه منم حسابش نمیزارم خستم