2777
2789

نفسم از غم بالا نمیاد یه چیزی عین توپ راه نفسمو بسته بغضه داره خفم میکنه دعام کنید دعام کنید ک دارم میترکم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشاالله خدا دلتون رو اروم کنه.حال دل شمارو خیلی از ماها تجربه کردیم.

نمیدونم مشکلتون چیه.اما میدونم هرچی هست میگذره.

روزای سخت زیادی دیدم ک فکر میکردم زمان ایستاده اما گذشت.سخت گذشت اما گذشت.

منم مدتیه حالم بده آشوبم 

اما دیشب داشتم دنبال یه کاغذی میگشتم دفترچه قدیمی رو پیدا کردم یه چیزایی توش نوشته بودم مال ۴ سال پیش بود مال زمانی که شوهرم ورشکست شده بود و به زور دوباره سر پا شدیم پر از قرض و بدهی مستاجر بودیم باید جا به جا میشدیم پول نداشتیم بزاریم روی رهن خونه با رهن مام جایی خوبی نمشد خونه گرفت نوشته بودم ک خدایا تو رو به بزرگیت قسم کمک کن قرضامون رو پس بدیم و یه جای خوب مستقر بشیم ...چهار سال گذشت و من که الان داشتم اونارو میخوندم نه تنها دوباره کاسبی شوهرم رونق گرفت و بدهی ها رو دادیم بلکه صاحب خونه شدیم خونمم جای خیلی خوبی توی شهره و متراژش ۱۲۰ متره یه واحد اپارتمانه من اون روزا به یه خونه ۵۰ متری هم راضی بودم ....خدایا بازم میسپارم به خودت تو میدونی منو کجا ببری ...