خونه دار بودن خیلی سخت تر از شاغل بودنه اصلا نمیتونم تصور کنم کل روز توی خونه بشینی که فقط برای شوهرت غذا بپزی و ظرف بشوری و هیچ نقش خاصی توی جامعه نداشته باشی
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خب عزیزم وضع مالیش خوبه چی میشه برای نظافت خونه کمکی بگیره...!!! خیلی ازخانما هستن بااینکه شاغلن ولی ...
ببخشید پستم نصف و نیمه ارسال شد 🤭اتفاقا ایشون کار خوبی میکنه که از پول و رفاه همسرش نهایت استفاده رو برای اسایش تن و روح خودش میکنه برعکس خیلی از خانم ها .... منظور کلی من این بود تصور از خانه داری همیشه غذای گرم داشتن و .....نیست و اینکه خانم های کارمند همشون شلخه و بی هنر و .... نیستن همه اینا به سبک زندگی و .... فرد بستگی داره نه به خانه دار بودن یا نبودن
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹