2777
2789
عنوان

من اگه مرد بودم با یه خانم خانه دار ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3559 بازدید | 155 پست
تایپیک پربازدید با اینکه خانم خانه دار هستن و وقتشون ازاد ولی هیچوقت اشپزی نمی کنه با اینکه فقط وعده ...

خب عزیزم وضع مالیش خوبه چی میشه برای نظافت خونه کمکی بگیره...!!! 

خیلی ازخانما هستن بااینکه شاغلن ولی چون ازلحاظ اقتصادی نمیتونن برسونن بابرنامه ریزی خودشون کار خونه رو هم انجام میدن ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب عزیزم وضع مالیش خوبه چی میشه برای نظافت خونه کمکی بگیره...!!! خیلی ازخانما هستن بااینکه شاغلن ولی ...

نه عزیزم منظورم این نیست که چرا میگیره پول و زندگی خودش و به خودش مربوط 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خب عزیزم وضع مالیش خوبه چی میشه برای نظافت خونه کمکی بگیره...!!! خیلی ازخانما هستن بااینکه شاغلن ولی ...

ببخشید پستم نصف و نیمه ارسال شد 🤭اتفاقا ایشون کار خوبی میکنه که از پول و رفاه همسرش نهایت استفاده رو برای اسایش تن و روح خودش میکنه برعکس خیلی از خانم ها .... منظور کلی من این بود تصور از خانه داری همیشه غذای گرم داشتن و .....نیست و اینکه خانم های کارمند همشون شلخه و بی هنر و .... نیستن همه اینا به سبک زندگی و .... فرد بستگی داره نه به خانه دار بودن یا نبودن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
سنگ نمیندازن که😐 اونطور که یه خانم کدبانو میتونه باشه نیستن😐

ب کل هنر کدبانویی یه کاسه ماستم نمیدن.. منی ک کدبانوام حالم بعضی وقتها از خودم و زندگیم بهم میخوره.. اگه بچه کوچیک نداشتم حتما میرفتم جایی کار میکردم

سنگ نمیندازن که😐 اونطور که یه خانم کدبانو میتونه باشه نیستن😐

نه بابا ربطی ندارد

خانم خانه دار میشناسم شلخته و بی مسئولیت

خانم هیئت علمی دانشگاه هم میشناسم خونه ش عین دسته گل، ترشی و خیارشور خودش درست میکنه دستپختشم حرف نداره