2777
2789
عنوان

من اگه مرد بودم با یه خانم خانه دار ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 155 پست
من یکی و می شناختمدکترا داره الانافتخارش این بود هیچ کتابی به جز درس هام نخوندم..... افتخار میکرد ها ...

من خودم هم شاغلم هم درس میخونم

اما بارها و بارها به چشم دیدم و واقعا شعور به تحصیلات نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣اگر بهت میگفتن قرار نیست بعدش دوباره زن بشی ، چی ؟اینا رو که گفتی انگار میخوای به مثلا شوهرت ی ...

خب مرد میموندم زندگی با زن خیلی قشنگتر از زندگی با مرده بنظرم.با زن هرجور رفتار کنی همونو بهت برمیگردونه. 

خیلی زندگیم قشنگ میشد 

وای دلم خواست مرد باشم 

نه منت نمی ذاشتم سر یه نون.... خودت فکر کن.... تو مرد بودی حاضر بودی پول هاتو بدی به یکی که زنته ؟ ...

فقط با کسی ازدواج میکردم ک واقعا عاشقش بشم و دختر خوبی بود 

اونوقت آره دلم میومد بهش پول بدم

ولی بهش میگفتم ببین چقدرسخته پول درمیارم ول خرجی نکن از جاهای تخفیف دار خرید کن خانمم😍

ولی اگ پولدار بودم ن بهش سخت نمیگرفتم چون پول میخوای کجا ببری زندگی همین روزایی ک داریم میگذرونیم چ تلخ چ شیرین

تابستونها هم میبردمش مسافرت 

آره موافقم زنی ک سرکار میره کلا اخلاقش خیلی خیلی عوض میشه البته ک نمیشه کلی نظر داد شرایط ها باهم فر ...

زن تحصیل کرده و آگاه ،منفعل و بیکار نمیشینه تو خونه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

چیشده ندیدم

تایپیک پربازدید با اینکه خانم خانه دار هستن و وقتشون ازاد ولی هیچوقت اشپزی نمی کنه با اینکه فقط وعده ناهار رو باید درست کنه به حدی که همسرش شاکی شده و کاربر ۰۰۱۰ اتفاقی دیدم که تایپیک زده برای کارهای خونش خدمت کار گرفنه با اینکه وقتش ازاد و خانه دار 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خب مرد میموندم زندگی با زن خیلی قشنگتر از زندگی با مرده بنظرم.با زن هرجور رفتار کنی همونو بهت برمیگر ...

آره اگ پسر بودم دوست صمیمیمو میگرفتم دختر خوبیه یکم قهروکه فقط 

آره اگ پسر بودم دوست صمیمیمو میگرفتم دختر خوبیه یکم قهروکه فقط

وای منم حتی دوستم هم هم نظرمه یبار برا تولد اولین بار که منو تو لباس لختی اینا دید گفت بخدا میرم تغییر جنسیت میدم میگیرمت 😂😂

حتی دخترا هم دنبال دختران دیگ چه برسه به پسرا 

بازم خوبه..سرکار نمیری. وقتت گرفته نمیشه ولی درامدی هم داری..

من مشکلم با شغل زن 

اون قسمت استرسش هست بدو بدو و سرتایم برو بیا 

دیر نشه و ارباب رجوع اذیت کنه همکار حسادت کنه 

اینا خ بده زن پیر میشه

زن تحصیل کرده و آگاه ،منفعل و بیکار نمیشینه تو خونه

خانم هایی رو میشه گفت منفعل که عملا هیچچچچچ کاری انجام نمیدن وگرنه خانه داری رفع و رجوع کردن کارهای خانه و تربیت فرزند منفعل بودن نیست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹