2777
2789
عنوان

موندن یا رفتن🫧✈

124 بازدید | 11 پست

فرض کنید در ۱۸سالگی فرصت مهاجرت به یک کشور سطح‌بالا رو دارید؛
جایی که می‌تونید آزمون بدید، وارد دانشگاه بشید و از نظر مالی هم کاملاً تأمین باشید و زندگی استاندار و باکیفیتی رو شروع کنید
تنها چیزی که همراهتون نیست، حضور خانواده‌ست.
یا ترجیح میدید اینجا بمونید و کنکور بدید بعد گرفتن لیسانس مهاجرت کنید؟🩷🎀

رقابت؟سختش نکن عزیزم،تو ده سال دیگه پارسال منم نمیشی💅🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موندن تا وقتی که اینجا لیسانس بگیرم و با پشتوانهٔ مالی بهتری برم. دلت رو هم خوش نکن که هر چند وقت برگردی سر بزنی. اگه کسایی که مهاجرت کردند و بلاگری میکنن رو دنبال بکنی، اکثریت میگن بلیط‌ها به شدت گرونه و توانایی برگشتن به ایران رو ندارن. طرف شش سال بود برنگشته بود ایران!! 

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

موندن تا وقتی که اینجا لیسانس بگیرم و با پشتوانهٔ مالی بهتری برم. دلت رو هم خوش نکن که هر چند وقت بر ...

وضعیت مالیم مشکلی نداره😊

بيشتر بخاطر اینکه خانوادم کنارم نیستن مردد شدم

وضعیت مالیم مشکلی نداره😊 بيشتر بخاطر اینکه خانوادم کنارم نیستن مردد شدم

خب سخته دیگه

باید ببینی میتونی اون ور تنهایی از پس خودت بربیای یا نه

زبان جدید

صاحبخانه جدید

بانک جدید

ویزا

فرم 

قرار ملاقات

پیدا کردن خونه وقتی هنوز به سختی محله‌ها رو می‌شناسی

یاد گرفتن نقشه اتوبوس‌های شب

خریدن وسایل و بالا کشیدنشون تا بالای پله‌ها خودت به تنهایی

خوندن برچسب‌ها بدون این که تلفظ درستش رو بدونی

خلاصه که سخته واقعا

من یک ماه اونجا بودم با یکی از اقوام داغون شدم. هنوز کسی کنارم بود و داغون شدم😂

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

خب سخته دیگه باید ببینی میتونی اون ور تنهایی از پس خودت بربیای یا نه زبان جدید صاحبخانه جدید بان ...

زبان خیلی کشور هارو بلدم

ولی اینجوری که شما گفتی واقعا سخته😷